Projecten
Al 289.000 tevreden klanten
Gratis verzending boven €99,- (NL)
Verzendkosten €4,95
Snelle levering wereldwijd
Home / Meubelbeslag / Scharnieren

Scharnieren

Op Meubelbeslagonline vindt u veel verschillende scharnieren. Denk aan meubel-, keukenkast-, kastdeur-, verstek-, piano-, klepscharnieren en meer! Onderstaand ziet u het uitgebreide aanbod van scharnieren van merken als Blum, Hettich, Salice en Grass.


Verschillende scharnieren

Onder andere meubel-, keukenkast-, kast-, kastdeur- en kogellager scharnieren koopt u voordelig op Meubelbeslagonline.nl. Wij bieden een ruim assortiment scharnieren van de merken Blum, Hettich, Salice en Grass. Naast de standaard keukenkast scharnieren vindt u op onze website een ruime keus aan verstekscharnieren, pianoscharnieren, RVS scharnieren en klepscharnieren. Veel van de scharnieren in ons assortiment zijn bedoeld voor keukendeuren en meubeldeuren. Naast meubelscharnieren vindt u bij ons ook scharnieren voor caravans en campers. 

Blum scharnieren

Blum is één van de grootste merken ter wereld op het gebied van meubelbeslag. Naast Blum scharnieren bieden wij Blum klepbeslag en Blum ladegeleiders aan. Het Blum assortiment kenmerkt zich door beproefde techniek en kwalitatief zeer hoogwaardige producten. De scharnieren van Blum zijn verkrijgbaar in de softclose uitvoering en de standaard uitvoering met een veer of zelfsluitmechanisme. De softclose scharnieren worden bij Blum ook wel Blumotion scharnieren genoemd. Wilt u een greeploze deur? Kies dan voor een Blum scharnier in combinatie met een tip-on druksnapper met magneet.

Hettich scharnieren

Hettich is al jaren een grote speler in de wereld van meubelbeslag. Ook Hettich heeft een zeer groot assortiment. Naast Hettich scharnieren is Hettich erg groot op het gebied van ladegeleiders. Deze worden geleverd in de softclose en push to open versie. Daarnaast is in bijna elke koelkast een set Hettich koelkastscharnieren te vinden. Voor Hettich meubelbeslag bent u bij Meubelbeslagonline aan het juiste adres. Kunt u iets niet vinden op onze website? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Salice scharnieren

Salice is een merk dat veel scharnieren levert voor de meubel- en keukenindustrie. Naast renovatie worden de Salice scharnieren ook veel gebruikt door meubelmakers en interieurbouwers. Salice scharnieren kenmerken zich door betrouwbaarheid en eenvoud. Salice heeft naast de gangbare uitvoeringen ook de push scharnier in het assortiment. Deze potscharnier heeft een veer die de deur automatisch open drukt. Dit is uitermate geschikt voor gebruik bij greeploze deuren.

RVS scharnieren

Wanneer meubels buiten komen te staan is het raadzaam om RVS scharnieren te gebruiken. Meubelbeslagonline biedt een groot assortiment RVS scharnieren voor de scheeps- en jachtbouw. Deze zijn uiteraard ook geschikt zijn voor een buitenkeuken of meubels bedoeld voor buiten toepassingen.

Zwart meubelbeslag

We zien dat er steeds meer vraag is naar zwart meubelbeslag. Wanneer u zwarte scharnieren zoekt kunnen wij deze uiteraard leveren. Naast potscharnieren in de kleur zwart leveren wij scharnieren met losse en vaste pen in diverse kleuren. Voor loopdeuren leveren wij kogellager scharnieren in de kleuren zwart, vernikkeld, RVS en messing. Kogellager scharnieren zijn leverbaar met ronde hoeken en met rechte hoeken.