Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Handgrepen / Greeplijsten

Greeplijsten

Greeplijsten

Greeplijsten worden met name gebruikt voor een greeploze/ strakke keuken, maar het geeft ook een mooie uitstraling in landelijke en industriële keukens. Eigenlijk kunnen ze dus gebruikt worden in alle soorten keukens. In ons assortiment vindt u de aluminium variant in verschillende kleuren. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires, zoals montagebeugels en eindkappen. De greeplijst behoort tot de categorie inliggende meubelgrepen. Er is keuze uit een C-profiel en een L-profiel: bij beide is sprake van montage tussen het werkblad en het daaronder liggend front. Ook kunnen de profielen gebruikt worden voor lades, dan komt de lijst als het ware tussen de frontjes in. Voor het monteren tussen twee deuren kiest u voor de verticale greeplijsten met C-profiel.

Verschillende kleuren

In ons assortiment kunt u kiezen voor de witte, zwarte, zilverkleurige en/of RVS-kleurige greeplijst. De keuze voor de witte variant bij een witte keuken, of de zwarte variant bij een zwarte keuken, geeft een moderne en rustige look. De juiste sfeer wordt gecreërd door de passende kleur.

Greeplijsten met verlichting

Voor een extra moderne en luxe uitstraling gaat u natuurlijk voor greeplijsten met led. Wij verkopen de verlichting apart, omdat deze geschikt is voor alle L-profielen greeplijsten in ons assortiment. Deze verlichting is gemaakt van kunststof en is geschikt voor keuken- en woonruimtes. U kunt de lamp bedienen met een (contactloze) schakelaar of een afstandsbediening. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.