Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten

Schroeven

Schroeven assortiment

Ons schroeven assortiment is de perfecte aanvulling op ons ruime aanbod meubelbeslag, deurbeslag en nog veel meer. De schroeven online kunnen bekijken en kopen is vele malen gemakkelijker dan in de winkel, dankzij de tekstuele toelichting en de productspecificaties die bij iedere schroef zijn toegevoegd. Zo begeleiden wij jou online naar de perfecte schroeven voor jouw klus. In het schroeven assortiment zijn vele soorten schroeven te vinden, waaronder de zwarte schroeven, RVS schroeven en Torx schroeven. Daarnaast hebben we de Heco schroeven, vlonderschroeven en euroschroeven ondergebracht in een eigen categorie. Met een klein uitstapje kom je ook al snel bij de houtdraadbouten terecht. Vind je het lastig om in alle soorten schroeven de schroeven te vinden die jij nodig hebt? Onze experts denken graag met je mee om jouw zoektocht te beperken!
 

Zwarte schroeven

Zeg je modern beslag, dan zeg je zwart. En bij zwart beslag horen natuurlijk zwarte schroeven om het geheel prachtig af te kunnen werken. Monteer vele items, waaronder zwarte trapleuninghouders en zwarte scharnieren, met de mooie zwarte schroeven. Ga voor de 3,5 x 16 mm schroeven voor kleinere toepassingen of voor de 4 x 40 mm schroeven voor de zwaardere toepassingen. Om de stevigheid te garanderen zijn de zwarte schroeven in de basis gemaakt van staal en afgewerkt met een zwarte toplaag om de gewenste uitstraling te creëren.


RVS schroeven

Lange schroeven, korte schroeven en schroeven met kruiskop of Torx ontwerp. De RVS schroeven zijn echt van alle markten thuis. De RVS schroeven kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Schroeven van roestvrij staal zijn namelijk goed beschermd tegen weersinvloeden, zoals hitte, regen en sneeuw. Het materiaal blijft ontzettend lang mooi en zal geen roest en/of slijtage tonen. Ook voor zwaardere constructies zijn de RVS schroeven een aanrader. Bestel een grotere hoeveelheid RVS schroeven als jij altijd schroeven in huis wilt hebben die voor iedere klus geschikt zijn.
 

Torx schroeven

In het schroeven assortiment zijn verscheidene Heco schroeven opgenomen. De Torx spaanplaatschroeven van de Heco lijn zijn hier een onderdeel van. De Torx schroeven zijn een geweldig alternatief voor kruiskopschroeven en zijn te herkennen aan de zespuntige ster in de kop. Met Torx schroeven kies je voor grip en een speciaal schroefdraad dat onwijs goed vast te draaien is in houten materialen. Ontdek zelf wat de Torx schroeven voor jou kunnen betekenen of vraag het onze experts!

Al onze schroeven zijn per bulk leverbaar voor de professionele klusser.