Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Gereedschap

Gereedschap

Gereedschap

Handgereedschap is in ieder huishouden en in ieder bedrijf nodig. Of het nu gaat om houtbewerking, aftekenen van de perfecte lijnen of meubelbouw. Van het grove werk tot de laatste puntjes op de i: bij MeubelbeslagOnline vind jij al het gereedschap dat jij nodig hebt om jouw klus tot in de perfectie af te kunnen ronden. Boor de juiste gaten met onze boren, zorg voor stevige verbindingen met behulp van de bitsets en schroevendraaiers en zaag en timmer alles op maat in én uit elkaar. Voor de finishing touch verwijzen we je graag naar ons meetgereedschap en naar onze hulpmiddelen. Hier vind je materiaal waarvan je nog niet wist dat je het toch écht nodig had in je leven!
 

Houtbewerking gereedschap

Gereedschap voor houtbewerking is een aparte tak van sport. Dat perfect gladde oppervlak bereiken, houten planken zagen die precies op de plek passen die jij voor ogen hebt en meubels in elkaar lijmen of monteren. Om ervoor te zorgen dat jouw klus rondom houtbewerking een stuk eenvoudiger wordt en optimaal kan worden afgewerkt hebben we een ruim aanbod aan gereedschap voor houtbewerking opgenomen. In de meeste gevallen raden we aan om te beginnen bij het schuurpapier. Van fijn tot grof schuurpapier: jouw meubelonderdelen, kozijnen en deuren zullen weer goed voor de dag komen. Laat het hout weer als nieuw ogen met een nieuwe laag verf of primer en geniet weer jarenlang van jouw zelf gecreëerde kozijnen of andere toepassen. Wil je houten onderdelen aan elkaar lijmen? Dan zit je gegarandeerd goed met de lijmklemmen. Met de lijmklemmen weet je zeker dat het hout perfect aan elkaar verbonden wordt na het lijmen.


Gereedschap van verschillende topmerken

Omdat we graag willen dat iedereen de beste kluservaringen opdoet zijn we streng in de selectie van merken die we opnemen in het assortiment. Enkel topmerken blijven over. Je vindt op onze webshop daarom Stanley gereedschap, Bahco gereedschap en nog vele andere topmerken gereedschap waar jij jarenlang plezier van zult hebben. Voor professionele klussers kan het gereedschap ook per bulk worden geleverd. Maak hiervoor een zakelijk account aan of neem contact op met onze klantenservice. Samen komen we tot een leuke prijs en een snel levermoment.