Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Lades / Lades op maat / Blum Merivobox

Blum MerivoboxBezig met laden...
Blum Merivobox Type N - inbouwhoogte 85,5 mm
€104,75
prijs per stuk
Blum Merivobox Type M - inbouwhoogte 108 mm
€97,50
prijs per stuk
Blum Merivobox Type K - inbouwhoogte 146 mm
€114,25
prijs per stuk
Blum Merivobox Type E met reling - inbouwhoogte 209 mm
€117,75
prijs per stuk
Blum Merivobox Type E met boxcap - inbouwhoogte 209 mm
€127,50
prijs per stuk
Blum Merivobox Type M binnenlade - inbouwhoogte 108 mm
€121,50
prijs per lade inclusief ladegeleiders
Blum Merivobox Type K binnenlade - inbouwhoogte 146 mm
€146,50
prijs per stuk
Blum Merivobox Type E binnenlade met reling - inbouwhoogte 209 mm
€154,25
prijs per stuk
Blum Merivobox Type E binnenlade met reling en boxcap - inbouwhoogte 209 mm
€154,25
prijs per stuk
Blum Merivobox Type E binnenlade met halfhoog glazen front - inbouwhoogte 209 mm
€163,75
prijs per stuk
Blum Merivobox Type E binnenlade met hoog glazen front - inbouwhoogte 209 mm
€172,50
prijs per stuk

Blum Merivobox

De Blum Merivobox is de nieuwste toevoeging aan het assortiment maatwerk lades van dit merk. En niet zo maar één, de lade heeft namelijk al vijf onderscheidingen ontvangen voor onder andere de kwaliteit en het design. De Blum Merivobox bestaat uit drie onderdelen: het corpusprofiel, de ladezijwand en het front. Het corpusprofiel is de basis van het ladesysteem met een profiel welke met alle varianten van de Merivobox te combineren is. De karakteristieke accentlijnen zullen zelfs wanneer verschillende ladezijwanden gecombineerd worden zorgen voor een visuele eenheid. Het monteren van de ladefronten is zeer eenvoudig, deze kunnen namelijk altijd op dezelfde manier bevestigd worden.

Een groot voordeel van de Merivobox lade is dat er bij achterwanden en ladebodems met een plaatdikte van 16mm er niet extra gefreesd hoeft te worden. Verder is de breedte maatvoering van de achterwand en bodem gelijk. 

Merivobox design

De Merivobox van Blum wordt gekarakteriseerd door rechte zijwanden die erg goed met elkaar te combineren zijn. Deze ladezijwanden zijn van staal en in verschillende kleuren te verkrijgen, namelijk in het: Zijdewit mat, Indium grijs en Oriongrijs. Een Merivobox zijwand is vanbinnen recht met een gelijkliggende afdekkap. De ladezijwanden van deze Blum lades zijn bij ons verkrijgbaar in diverse hoogtes van 68,5 mm tot en met 192 mm. Door de hoge frontstabiliteit kunnen hoge fronten perfect gecombineerd worden met lage zijwanden. Naast reguliere wanden leveren wij ook zijwanden met reling of met boxcap. Met boxcap is de Merivo box qua looks te vergelijken met de Legrabox. Een Blum Merivobox met reling is bijvoorbeeld erg geschikt als voorraadlade. Ook voor de front van de Merivo box lade bieden wij verschillende keuzen. Bijvoorbeeld compleet gesloten, volledig glas of half glas. 

Merivobox binnenlade

De Merivobox is door zijn verschillende mogelijkheden en stabiliteit zeer geschikt als binnenlade. Ook zwaar beladen overtuigt de Merivobox. Afhankelijk van welke variant Merivobox u kiest is deze te belasten tot 40kg of 70kg. De meest gangbare hoogte voor binnenlades is 192mm. In lades met een hoogte van 192mm kunnen namelijk de meeste soorten voorraad netjes opgeborgen worden.

Blum lade indelen

De Blum Merivobox is door zijn rechte zijwanden perfect te combineren met de Blum Ambia-line. De Blum Ambia-line bestaat uit verschillende dwarsverdelers en lade-indelingen waarmee u uw Merivobox kunt indelen. Zo is de Blum lade flexibel in te richten en onder andere te gebruiken als besteklade. Met de Ambia-line kan de Merivobox optimaal aan uw spullen aangepast worden.

Merivobox varianten

Zoals wij eerder al benoemden zijn de Blum Merivobox ladezijwanden bij ons in verschillende hoogtes verkrijgbaar, van 68,5 mm tot en met 192 mm. Elke lade heeft zijn eigen ladehoogte welke met een letter wordt aangeduid. De Merivobox type E heeft bijvoorbeeld een inbouwhoogte van 192 mm. Naast dit type vindt u bij ons ook de Merivobox type K (129 mm), Merivobox type N (68,5 mm) en de Merivobox type M (91 mm). De inbouwhoogte van deze lades is iets hoger dan de hoogte van de zijwanden. De inbouwhoogte kunt u vinden in de producttitels van onze Merivoboxen. 

De Merivobox heeft standaard een draagvermogen van 40 kilo. Een lade met dit draagvermogen zal voor de meeste toepassingen geschikt zijn. Wilt u de lade zwaarder beladen? Kies dan voor een hoger draagvermogen van 70kg. Het draagvermogen van 70kg is verkrijgbaar bij de lades met een breedte van 450mm tot en met 800mm.