Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Scheepsbeslag / Ventilatieroosters boot

Ventilatieroosters bootBezig met laden...
Ventilatierooster RVS 304 - rond - 52 mm
€1,89 €2,89
prijs per stuk
Ventilatierooster RVS 304 - zwart - rond - 40 mm
€2,69
prijs per stuk
Ventilatierooster RVS 304 - zwart - rond - 52 mm
€2,89
prijs per stuk
Ventilatierooster RVS 316 - rond - 100 mm
€6,89
prijs per stuk
Ventilatierooster RVS 316 - rond - 153 mm
€13,58
prijs per stuk
Ventilatierooster RVS 316 - rond - afsluitbaar - 100 mm
€13,69
prijs per stuk
Ventilatierooster RVS 316 - rond - afsluitbaar - 125 mm
€9,49
prijs per stuk

Ventilatierooster boot

Ventilatieroosters op de boot hebben een belangrijke taak: ze helpen bij het afvoeren van brandstofdampen én voorkomen dat er schimmel ontstaat. Op onze webshop vind je verschillende soorten ventilatieroosters die je kunt gebruiken op jouw boot of schip. De ventilatieroosters, of dekventilators, zijn gemaakt van RVS. De RVS ventilatieroosters voor boten zijn uitermate geschikt voor gebruik op het water, vanwege het roestvaste materiaal dat goed tegen vochtige omstandigheden kan. De ronde ventilatieroosters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je een mooi geheel kunt creëren met de rest van de ruimte. Ga bijvoorbeeld voor een ventilatierooster zwart of een ventilatierooster RVS met originele kleur. Ook de ventilatieroosters in paddenstoelmodel zijn bij ons te bestellen. We noemen dit ook wel paddenstoel ventilatie voor op de boot.

Boot ventilatiesysteem

Een goed ventilatiesysteem op de boot draagt bij aan een comfortabele en veilige vaart. Het zorgt voor frisse lucht aan boord en helpt om vocht en condensatie te verminderen. Dit is niet alleen voor jezelf fijn, maar voorkomt ook corrosie en slijtage van jouw bootonderdelen. Er zijn verschillende soorten ventilatiesystemen beschikbaar voor boten, waaronder dus onze dekventilatoren en boot ventilatieroosters. Voor uitgebreide ventilatie van bepaalde ruimtes op/in de boot kun je ook nog even een kijkje nemen bij de RVS raamuitzetters voor boten.

Dekventilatoren

Dekventilatoren zijn een populaire vorm van boot ventilatie, omdat ze de warmte en vochtigheid efficiënt uit de boot verwijderen. Luchtinlaten kunnen worden geïnstalleerd in de vloer, wanden of deuren van de boot en zorgen voor continue aanvoer van frisse lucht. Luchtuitlaten, zoals ventilatie openingen in de bovenkant van de boot, zorgen dat warme en vochtige lucht de boot te verlaat.

Boot onderhoud

Op MeubelbeslagOnline.nl hebben we vele producten verzameld die jou helpen met jouw boot onderhoud, om materialen en leefomstandigheden te verbeteren. De boot ventilatieroosters en dekventilatoren zijn hier slechts een klein deel van. Benieuwd naar de andere producten die je gemakkelijk zelf kunt plaatsen voor het onderhoud van jouw boot? Kijk dan nog even bij alle categorieën onder ons scheepsbeslag.