Projecten
Al 479.000 tevreden klanten
Gratis verzending boven €99*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle verzending!
Scheepsbeslag / Ventilatieroosters boot

Ventilatieroosters bootBezig met laden...
RVS ventilatierooster rond 52 mm
€1,89 €2,89
prijs per stuk
RVS ventilatierooster 40 mm, zwart
€2,59
prijs per stuk
RVS ventilatierooster 52 mm, zwart
€2,89
prijs per stuk
Ventilatierooster rond RVS, 100 mm
€6,79
prijs per stuk
Luchtrooster rond 35 mm
€9,99
prijs per stuk
Ventilatierooster rond afsluitbaar, 100mm RVS
€13,69
prijs per stuk
Dekventilator paddestoelmodel 150 mm
€167,79
prijs per stuk
Dekventilator paddestoelmodel 175 mm
€249,49
prijs per stuk
Dekventilator 185 mm
€276,99
prijs per stuk
Dekventilator 240 mm
€361,19
prijs per stuk

Ventilatierooster boot

Op een boot of schip is ventilatie erg belangrijk. Het ventileren is goed om van brandstof dampen af te komen en het helpt tegen het ontstaan van schimmels. Meubelbeslagonline verkoopt verschillende soorten ventilatieroosters voor jouw boot of schip. De ventilatieroosters of dekventilator zijn gemaakt van RVS, waardoor ze geschikt zijn als scheepsbeslag. Bent u op zoek naar andere soorten ventilatieroosters? Neem dan even een kijkje bij alle ventilatieroosters.

Boot ventilatie

Boot ventilatie is van groot belang voor een comfortabele en veilige vaart. Het zorgt voor frisse lucht aan boord en helpt om vocht en condensatie te verminderen. Er zijn verschillende soorten ventilatie systemen beschikbaar voor boten, waaronder dekventilatoren en boot ventilatieroosters.

Dekventilatoren

Dekventilatoren zijn een populaire optie omdat ze de warmte en vochtigheid efficiënt uit de boot verwijderen. Luchtinlaten kunnen worden geïnstalleerd in de vloer, wanden of deuren van de boot en zorgen voor continue aanvoer van frisse lucht. Luchtuitlaten, zoals ventilatie openingen in de bovenkant van de boot, zorgen dat warme en vochtige lucht de boot te verlaat.

Boot ventilatiesysteem

Een goed geïnstalleerd ventilatiesysteem kan ook bijdragen aan de levensduur van de boot door te voorkomen dat er vocht in de boot ontstaat dat kan leiden tot roest en schimmel. Bovendien kan een goede ventilatie ook bijdragen aan de veiligheid aan boord door te zorgen voor een gezonde luchtkwaliteit. Investeren in goede ventilatie voor jouw boot is een slimme keuze voor een comfortabele en veilige vaart.