Projecten
Al 450.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Deurbeslag / Deurgrepen

DeurgrepenBezig met laden...
Deurgrepen set zwart 300 mm, rond
€80,39
prijs per set
Deurgrepen set zwart 500 mm, rond
€84,70
prijs per set
Deurgrepen set zwart 900 mm, rond
€94,69
prijs per set
Deurgrepen set zwart 300 mm, vierkant
€84,89
prijs per set
Deurgrepen set zwart 500 mm, vierkant
€89,90
prijs per set
Deurgrepen set zwart 900 mm, vierkant
€99,90
prijs per set
Intersteel Deurgreep 800 x 40 mm mat zwart
€28,19
prijs per stuk
Intersteel Deurgreep 400 x 40 mm mat zwart
€17,49
prijs per stuk

Deurgrepen

Een mooie deurgreep kan de deur een hele andere uitstraling geven. Zo creëer je eenvoudig een stoere, moderne of retro deur middels de juiste deurgreep. Deze deurgrepen zijn geschikt voor verschillende soorten deuren, maar zijn in het bijzonder te gebruiken voor schuifdeuren en loftdeuren binnenshuis. Met name de sets zwarte deurgrepen worden hier vaak voor gebruikt. De sets deurgrepen zijn leverbaar in verschillende maten en designs. Met een rond design kies je bijvoorbeeld voor modern of romantisch deurbeslag, waar een vierkant design stoer en robuust oogt. Dit laatste is zeker bij industriële interieurs een aanrader. Bekijk de productspecificaties voor meer informatie over de beschikbare afmetingen van de deurgrepen.
 

Deurgrepen zwart

Zwarte deurgrepen; ze zijn bijna niet meer weg te denken uit de interieurstijlen. In bijna ieder interieur is een zwarte deurgreep prachtig te verwerken. De zwarte deurgrepen zijn gemaakt van staal of rvs en hierdoor van zware kwaliteit. Ons topmerk Intersteel staat bekend om deze zware kwaliteit en is daarom een populaire leverancier van de deurgrepen en deurklinken. Je vindt Intersteel dan ook op vele plekken op onze webshop terug als leverancier. De zwarte deurklinken zijn zowel per stuk als per set te bestellen. Dit staat per product aangegeven.
 

Deurgrepen voor schuifdeuren en loftdeuren

De sets deurgrepen zijn in het bijzonder ontworpen om schuifdeuren en loftdeuren in huis te voorzien van een identieke deurgreep aan beide kanten van de deur. Vooral bij tussendeuren staat dit erg mooi, omdat het eenheid creëert. Hierbij kun je kiezen uit verschillende formaten. De hart-op-hart afstand kan daardoor zelf gekozen worden. De hart-op-hart afstand is de afstand tussen de twee montageplekken voor de schroeven. Dit hangt natuurlijk samen met de lengte van de deurgreep. Houd tevens rekening met de maximale deurdikte voor de deurgreep in kwestie.