Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Meubelpoten / Voordelige stelpoten

Voordelige stelpotenBezig met laden...
Stelpoot keukenkast 95-120 mm - opschroefmodel - inclusief houder
€1,29
prijs per stuk
Stelpoot keukenkast 112-135 mm - opschroefmodel - inclusief houder
€1,29
prijs per stuk
Stelpoot keukenkast 142-165 mm - opschroefmodel - inclusief houder
€1,49
prijs per stuk
Plinthouder keuken stelpoot - inclusief bevestigingsclip
€0,89
prijs per stuk
Plinthouder stelpoot magnetisch
€9,59
prijs per stuk
Schroef M10 - voor stelpoten
€0,59
prijs per stuk
Plinthouder - zwart
€0,99
prijs per stuk

Stelpoten met staffelvoordeel

Deze stelpoten zijn éxtra voordelig geprijsd en verkrijgbaar in een hoogte van 100 mm tot en met 150 mm. Bovenop de al voordelige prijs zijn deze stelpootjes ook aan te schaffen met bulkvoordeel of staffelvoordeel. Dit betekend dat de prijs per stuk bij een hoger aantal lager wordt. Ideaal dus wanneer je regelmatig met stelpoten werkt of ruimte hebt voor een mooie voorraad. 

Keukenstelpoten kunsstof

Kunsstof stelpoten zijn onmisbaar wanneer je een eigen keuken gaat bouwen. Het is namelijk erg belangrijk bij het monteren van een keuken dat deze waterpas komt te staan. Dit maakt het in elkaar zetten van de keuken een stuk makkelijker. Stel poten kunnen met M10 schroeven onder een keukenkast bevestigd worden. De stelpoten zijn daarna door middel van een draaimechanisme in hoogte verstelbaar waardoor je samen met een waterpas de keukenkasten kunt afstellen. Het afstellen kan eenvoudig en gereedschapsloos gedaan worden. 

Een plint aan een stelpoot bevestigen

Gebruik na het afstellen van de stelpoten plintclips om een plint aan de poten te bevestigen. Met speciale plintclips blijft een plint netjes en strak onder keukenkasten zitten. Voor dit type stelpoot leveren wij ook magnetische plintclips. Deze magnetische clips maken zowel het monteren als demonteren van een plint zeer eenvoudig. Na de montage zullen de stelpoten niet meer zichtbaar zijn wat voor een opgeruimd en strak geheel zorgt.