Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Kastinrichting / Hoekkastsystemen / Voordelige hoekkastsystemen

Voordelige hoekkastsystemen

Voordelige hoekkastsystemen

Wil je de hoekkast in de keuken op een voordelige manier indelen? Kies dan voor de volledige hoekkastsystemen. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals antraciet en wit. De hoekkastsystemen zijn voorzien van een dempende functie, zodat er altijd sprake zal zijn van een zachte sluiting. Je kunt kiezen uit een systeem dat links uitdraait of een systeem dat rechts uitdraait. Welk systeem het fijnst is zal per keuken en per persoon verschillen. Deze hoekkastkeukenoplossing bestaat uit twee plateaus die ieder onafhankelijk uit kunnen draaien. Ook de antisliplaag is niet vergeten. Zo blijven de potten en pannen goed op hun plek staan als de hoekkast gebruikt wordt.
 

Hoekkast keuken indelen

Het indelen van een hoekkast is niet altijd even makkelijk en dan is een systeem dat apart ontworpen is voor deze hoekkastruimtes erg prettig. De twee plateaus bieden ruimte om verschillende keukenartikelen op te bergen en nemen door de uitdraaiende functie weinig extra ruimte in beslag. Om de hoekkast op een andere manier in te delen kan er ook gekozen worden voor een carrouselkast of de welbekende Kesseböhmer Le Mans 2. De Kesseböhmer Le Mans is een luxe systeem voor de hoekkast met een prachtig design en een hoog gebruiksgemak.
 

Meer keukenonderdelen

Niet alleen voor hoekkastindeling, maar ook voor andere keukenonderdelen kun je bij ons terecht. Zo vind je op onze webshop de mooiste bestekbakken, praktische inbouw-prullenbakken en inrichting voor apothekerskasten. Zelfs de volledige keukenkast is bij ons te bestellen. Ben je de keuken aan het verbouwen en weet je niet precies welke keukeninrichting het beste bij jouw nieuwe keuken past? Wij denken graag met je mee!