Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Deurbeslag

Deurbeslag

Deurbeslag

Naast professioneel meubelbeslag leveren wij een breed aanbod deurbeslag. Hierbij kunt u denken aan deurklinken, scharnieren en sloten. Ook aanverwante producten zoals huisnummers en deurdrangers bieden wij aan via onze webshop. De producten uit de categorie deurbeslag zijn net zoals meubelbeslag leverbaar in diverse stijlen. Naast RVS deurbeslag is er momenteel ook veel beslag leverbaar in de kleur zwart.

Deurkrukken

De keuze voor een bepaalde deurkruk bepaalt de uitstraling van uw deur. Een RVS variant zal uw deur een moderne uitstraling geven. Wanneer u kiest voor een zwarte variant krijgt uw deur een industriële en eigentijdse look. Meubelbeslag Online levert een breed assortiment deurkrukken met rozet of schild. Deze producten zijn uit te breiden met sloten voor bijvoorbeeld de badkamer of het toilet. Om uw deur helemaal af te maken kunt u scharnieren toevoegen in dezelfde uitvoering of kleur.

Deurscharnieren

Deurscharnieren zijn onder te verdelen in twee hoofdcategorieën. De eerste categorie is de kogellagerscharnier of opschroefscharnier. Deze scharnier is te herkennen aan de zichtbare knoop tussen het kozijn en de deur. De tweede categorie bestaat uit scharnieren die na montage niet meer zichtbaar zijn. Dit noemen we 3D verstelbare scharnieren of inboorscharnieren. De laatstgenoemde varianten geven uw deur een minimalistische en strakke uitstraling. Ze zijn leverbaar in de kleuren RVS, zwart en messing.