Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Deurbeslag

Deurbeslag

Deurbeslag

Naast professioneel meubelbeslag leveren wij een breed aanbod deurbeslag. Hierbij kun je denken aan deurklinken, deurscharnieren en deursloten. Ook aanverwante producten, zoals huisnummers, brievenbussen en deurdrangers bieden wij aan via onze webshop. De producten uit de categorie deurbeslag zijn, net zoals het meubelbeslag, leverbaar in diverse stijlen. Naast RVS deurbeslag is er momenteel ook veel deurbeslag leverbaar in de kleuren zwart en messing. Ons deurbeslag is opgedeeld in beslag voor de binnendeur en beslag voor de buitendeur. Zo weet je zeker dat de materialen die je uitkiest geschikt zijn voor de deur die jij van nieuw beslag wilt voorzien.

Deurklinken en deurkrukken

Om de deur te kunnen gebruiken is een goede deurklink of deurkruk ontzettend belangrijk. De keuze voor een bepaalde deurkruk bepaalt daarbij ook direct de uitstraling van de deur. Omdat je niet jaarlijks een deurklink wilt vervangen, is het goed om na te denken over de gewenste stijl en de voorkeur voor een bepaald materiaal. Met een RVS deurklink zal de deur bijvoorbeeld een moderne en strakke uitstraling krijgen, waar een zwarte deurklink juist voor een industriële en eigentijdse look zorgt. Zowel deurklinken als deurkrukken zijn daarom in iedere denkbare kleur en stijl te bestellen. De deurklinken en deurkukken zijn goed uit te breiden met sloten voor bijvoorbeeld de badkamer of het toilet. Om de deur helemaal af te maken kun je scharnieren toevoegen in dezelfde uitvoering of kleur.

Deurbeslag zwart

Zwart deurbeslag is tijdloos en met alle kleuren en materialen een mooie match. Het zwarte deurbeslag, voor zowel binnendeuren als buitendeuren, is dan ook erg populair. Om ervoor te zorgen dat jij ook voor jouw klus kwalitatief zwart deurbeslag kunt bestellen, hebben we ontzettend veel zwarte uitvoeringen van onder andere de deurklinken, de deurscharnieren en de kierstandhouders opgenomen. Ook zwart schuifdeurbeslag behoort tot de mogelijkheden. Keuze genoeg dus, als jij op zoek bent naar zwart deurbeslag.

Messing deurbeslag

Ruil je stoer graag in voor luxueus en chique? Dan raden we het messing deurbeslag aan. Deze opvallende kleur is prachtig in contrast met donkere deuren, maar geeft ook een moderne en rustige look samen met witte deuren. Voor een warmere uitstraling kun je messing deurbeslag zelfs goed matchen met houttinten. Messing deurbeslag zul je onder andere bij de deurknoppen, de toiletgarnituren en de deurgrepen tegenkomen.

Deurbeslag binnendeur en deurbeslag buitendeur

We benoemden het hierboven al even kort, maar deurbeslag voor binnendeuren is niet altijd geschikt voor gebruik op buitendeuren en andersom. We hebben daarom de producten waarvoor dit geldt opgedeeld in aparte categorieën: deurbeslag binnendeur en deurbeslag buitendeur. Op die manier voorkom je dat deurbeslag van een bepaalde materiaalsoort sneller slijtage vertoont dan gewenst. Met RVS deurbeslag zit je natuurlijk altijd veilig als het gaat om materiaalkeuzes voor binnen en buiten.

Deurbeslag Intersteel

Omdat bij deurbeslag veiligheid een grote rol speelt, vinden we het belangrijk dat ons deurbeslag van hoge kwaliteit is. In sommige gevallen zijn zelfs veiligheidskeurmerken vereist. We bieden daarom graag het merk Intersteel aan, waarmee we aan alle wensen kunnen voldoen. Denk aan de Intersteel deursloten, Intersteel inbraakbeveiliging en Intersteel kierstandhouders.

Deurscharnieren

Opdekdeur, klapdeur of 'standaard' loopdeur? Voor alle typen deuren vind je op onze webshop de juiste deurscharnieren, in de kleur die jouw voorkeur heeft. Bestel bijvoorbeeld bommerscharnieren voor klapdeuren of paumelles voor opdekdeuren. Zowel opschroefscharnieren als inboorscharnieren en aanlasscharnieren hebben we op voorraad. Weet je niet precies welk deurscharnier het beste is voor jouw deur? We denken graag met je mee!