Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Kastinrichting / Apothekerskasten / Apothekerskast antraciet

Apothekerskast antracietBezig met laden...
Leverbaar in meerdere maten
Apothekerskast 1220-1520 mm - donkergrijs - 4 mandjes
€220,79 €270,79
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Apothekerskast 1520-1850 mm - donkergrijs - 5 mandjes
€243,19 €293,19
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Apothekerskast 1960-2250 mm - donkergrijs - 6 mandjes
€253,09 €303,09
prijs per stuk

Grijze apothekerskast

Met een apothekerskast heeft u producten altijd binnen handbereik. Met één beweging trek je namelijk de complete voorraadkast naar buiten. De mate van populariteit van de kleur antracietgrijs in het interieur neemt al een tijd toe. Een apothekerskast is smal en lang en bestaat uit meerdere plateaus of inhangkorven. Deze antraciet voorraadkast neemt weinig ruimte in beslag en is daarom ideaal om "gaten" op te vullen en de ruimte in uw keuken optimaal te benutten. In tegenstelling tot veel andere apothekerkastsystemen wordt dit kastsysteem als set geleverd inclusief inhangkorven. Het is een populaire kast voor in de keuken. Deze zijn naar wens op verschillende hoogtes in de kast te plaatsen. De inhoud van een grijze apothekerskast in van twee zijden te bereiken. Grijs wordt steeds meer gebruikt als kleur voor kastinrichting, meubelbeslag en deurbeslag. Daarom leveren wij naast de klassieke witte apothekerskast ook een variant in het antraciet grijs. Zo kan er eenheid in het interieur gecreëerd worden. 

Apothekerskast in hoogte verstelbaar

Deze antracietgrijze apothekerskast leveren wij in twee formaten. Één is in hoogte verstelbaar voor een inbourhoogte van 1220 tot en met 1520 mm en de ander is in hoogte aanpasbaar van 1520 mm tot en met 1850 mm. De breedte van beide varianten is aanpasbaar van 300 tot en met 450 mm. Van de grotere apothekerskast is het maximale draagvermogen 70 kg. Het draagvermogen van de kleinere kast hangt af van de gekozen kastbreedte en varieert van 40 kg tot en met 70 kg. Een inbouw apothekerskast is vaak even hoog als de complete keuken, er bestaan echter ook apothekerskasten voor onderkasten

Apothekerskast inclusief plateaus

Deze grijze apothekerskasten worden als set geleverd inclusief bijbehorende plateaus. De set bestaat verder uit een draagframe, fronthouderset en geleiderset. Het kleinere formaat apothekers kast wordt geleverd met vier plateaus en het groter formaat met vijf plateaus. Deze inhangkorven zijn naar wens op verschillende hoogtes te plaatsen. Zo kunt u zelf bepalen welke hoogtes geschikt zijn voor de producten die u in de kast wilt opbergen.