Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Ladegeleiders / Accuride ladegeleiders

Accuride ladegeleiders

Accuride geleiders

Ons assortiment Accuride ladegeleiders is zeer breed en specialistisch. Geleiders van Accuride zijn kwalitatief zeer goed. Het merk is al tientallen jaren een betrouwbare producent in de markt. Accuride laderails zijn door de vele verschilllende soorten en specificaties geschikt voor veel toepassingen. Wij leveren ladegeleiders voor zijwandmontage van dit merk met een draagvermogen van 35 kg tot 272 kg. Er is ook een variant verkrijgbaar welke naas wandmontage óók geschikt is voor bodemmontage met een draagvermogen van 20 kg. 

Zwarte Accuride ladegeleiders

Zwart meubelbeslag is momenteel helemaal on-trend bij interieurbouwers en meubelmakers. Zwarte scharnieren, zwarte handgrepen maar nu ook: zwarte ladegeleiders! De kleur zwart geeft een moderne en chique uitstraling aan een ontwerp. Op een lichte lade zorgt zwart meubelbeslag voor een opvallend detail. Zwarte geleiders kunnen gemonteerd op donkere lades juist onopvallend in het design geïntegreerd worden. Wij leveren verschillende zwarte koggelgeleiders. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte softclose ladegeleider, een zwarte push to open ladegeleider of een zwarte volledig uitrekbare geleider. 

Kogelladegeleiders

Het voordeel van een kogelgeleider is dat deze nauwkeuriger en stabieler is dan een rolgeleider. Kogelgeleiders van Accuride bewegen door middel van kleine kogels die door de kogelkooi rollen. Dit zorgt voor een strakke schuifbeweging. De kogelkooien van dit soort geleider houden de lade verticaal vast. De lade zal hierdoor niet stuiteren in een bewegende omgeving. Een kogelgeleider is dus ideaal voor het gebruik in kastjes van boten, campers en bestelwagens. 

Ladegeleiders zware belasting

De ladereails van Accuride staan er om bekend dat deze perfect zijn voor zware toepassingen in bijvoorbeeld de industrie. Dit komt omdat sommige geleiders geschikt zijn voor zware lades met een gewicht tot wel 272 kilo. Ideaal dus voor een uitschuifbare werkplek of gereedschapslade. We zien om deze reden vaak Accuride ladegeleiders terug in werkplaatsen en de bedrijfswageninrichting.