Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 521.000 tevreden klanten
Tuin

Tuin

Tuinbeslag

Bij Meubelbeslagonline is er verschillend bouw en- tuinbeslag verkrijgbaar. Of u nu op zoek bent naar een paalornament om uw hekwerk aan te bevestigen, of naar sloten om uw tuin veilig af te sluiten: in ons assortiment kunt u allerlei hang en- sluitwerk gemaakt van verschillende materialen vinden.

Zoekt u een geschikte sluiting voor uw tuindeur of hek zodat bijvoorbeeld uw kinderen onbezorgd kunnen spelen in de tuin? Wij hebben divers beveiligings- en tuinbeslag, denk bijvoorbeeld aan tuindeurbeslag, tuinpoortbeslag en tuinhekbeslag. Tuinbeslag is in de meeste gevallen gemaakt van het materiaal RVS en in verschillende kleuren te verkrijgen. RVS is door zijn roestvaste eigenschap ideaal voor toepassingen buitenshuis.

Zwart tuinbeslag

Het gebruik van zwart meubelbeslag en deurbeslag binnenshuis is de laatste periode erg gestegen in populariteit. Zwart beslag is inmiddels niet alleen meer binnenshuis populair maar wordt ook steeds vaker buiten in de tuin gebruikt op hekken, poorten en schuurtjes. Denk aan zwarte paalkappen en paalhouders, zwart boerenklinkstel, een zwarte heksluiting of de combinatie van een zwarte duimheng met zwarte plaatduim. Zwart tuinbeslag zorgt voor een stoere uitstraling.

Tuindeurbeslag

Tuindeurbeslag wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden wat het zeer belangrijk maakt dat dit beslag hier tegen bestand is. Er wordt daarom vaak gekozen voor tuindeurbeslag van verzinkt staal of RVS. Een poortslot kan behalve op poorten ook op schuttingdeuren en garagedeuren of schuurdeuren gebruikt worden. Wij leveren tuindeurbeslag met en zonder slot. Wilt u alsnog een slot toevoegen? Een poortslot is ook los bij ons verkrijgbaar. Op tuinhekken worden vaak kantschuiven of deurgrendels gebruikt.

Paalhouders, paalkappen en paalverbinders

U kunt kiezen uit verschillende paalhouders, met punt en zonder punt. Baseer uw keuze op de ondergrond die u gebruikt. Paalhouders met punt worden in de grond geplaatst terwijl paalhouders zonder punt vaak op tegels bevestigd wordt met schroeven. Naast houders vind u in ons assortiment ook paalverbinders. Een paalverbinder wordt gebruikt om meerdere tuinpalen eenvoudig met elkaar te verbinden. Ze zorgen voor een stevige constructie en worden vaak gebruikt om pergola’s en hekwerken te verstevigen. Bent u tevreden met de positie van uw hek? Maar zou u het graag nog iets beter afgewerkt zien? Dan kunt u kiezen uit verschillende zilverkleurige en zwarte paalornamenten of paalkappen. Deze zorgen ervoor dat uw hek of ander bouwwerk een luxueuze uitstraling krijgt.

Duim en- kruishengen

Mocht u van plan zijn een hek of deur te willen plaatsen voor uw tuin of oprit, dan kan het handig zijn te kiezen voor duim en- kruishengen. Een heng is een soort verlengt scharnier. Wij leveren hengen in diverse lengtes van 95 mm tot en met 1000 mm. Ze worden vaak gecombineerd met een plaatduim of schroefduim. Deze zorgen ervoor dat de poort of deur stevig aan uw hekwerk wordt gemonteerd. Er wordt een scharnierend deel gecreëerd die zorgt dat de poort eenvoudig geopend kan worden. U vind bij ons zowel zwarte hengen als zilverkleurige RVS hengen. Veel hengen zijn voorzien van een verzinkte laag welke de hengen versterkt en beschermt tegen corrosie.