Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Tuin

Tuin

Tuinartikelen

Tuinartikelen Tuinartikelen online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. In het uitgebreide tuinbeslag assortiment van MeubelbeslagOnline hebben we vele tuin tools opgenomen die jou helpen bij het creëren van jouw droomtuin én het bijhouden daarvan. De tuinartikelen op de webshop sluiten aan bij verschillende wensen. Zo kun je bij ons terecht voor duurzame tuinartikelen, maar ook voor tuinartikelen inkoop als jij een professionele tuinman bent en wel een goede inkooppartner kunt gebruiken. De tuinartikelen doe je eenvoudig per stuk of (op aanvraag) per bulk. Eenmaal in huis kun je het tuingereedschap eenvoudig opbergen met de tuingereedschap ophangsystemen en andere tools om jouw tuingereedschap veilig op te bergen.

Tuin afsluiten en beveiligen

Tuin afsluiten en beveiligen In ons assortiment kun je allerlei hang- en sluitwerk gemaakt van verschillende materialen vinden. Met dit tuinbeslag kun je de tuin veilig maken voor bijvoorbeeld spelende kinderen of huisdieren. Het diverse beveiligingsbeslag voor de tuin varieert van tuindeurbeslag tot tuinpoortbeslag en tuinhekbeslag. De tuinartikelen voor beveiliging zijn veelal gemaakt van RVS en in verschillende kleuren te verkrijgen. RVS is door zijn roestvaste eigenschap ideaal voor toepassingen buitenshuis.

Tuin opknappen: ideeën en inspiratie

Een verwilderde tuin opknappen, een verwaarloosde tuin opknappen of simpelweg een nieuwe indeling van de tuin realiseren: de tuin snel opknappen wordt gemakkelijk met onze tuinartikelen. Zelf de tuin opknappen hoeft namelijk minder werk te zijn en minder geld te kosten dan je zou denken. Met kleine aanpassingen geef je de tuin al een hele nieuwe uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van het plaatsen van tuinverlichting of het creëren van afscheidingen in de tuin middels borderranden? Ook met verf of beits kun je de tuin voordelig en snel opknappen. De categorieën tuinbeslag geven je nog veel meer inspiratie en ideeën om jouw tuin zelf op te knappen.

Tuinbeslag zwart

Tuinbeslag zwart van kleur wordt steeds vaker gebruikt om hekken, poorten en schuurtjes de laatste finishing touch te geven. Denk aan zwarte paalkappen en paalhouders, een zwart boerenklinkstel, een zwarte heksluiting of de combinatie van een zwarte duimheng met zwarte plaatduim. Zwart tuinbeslag zorgt voor een stoere uitstraling en is een tijdloze keuze. De zwarte kleur is goed te combineren met verschillende houtkleuren, waardoor zwart tuinbeslag breed inzetbaar is.

Tuindeurbeslag

Tuindeurbeslag wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden wat het zeer belangrijk maakt dat dit beslag hier tegen bestand is. Er wordt daarom vaak gekozen voor tuindeurbeslag van verzinkt staal of RVS. Een poortslot kan behalve op poorten ook op schuttingdeuren en garagedeuren of schuurdeuren gebruikt worden. Wij leveren tuindeurbeslag met en zonder slot. Wil je alsnog een slot toevoegen? Een poortslot is ook los bij ons verkrijgbaar. Op tuinhekken worden vaak kantschuiven of deurgrendels gebruikt.

Paalhouders, paalkappen en paalverbinders

Je kunt kiezen uit verschillende paalhouders: met punt en zonder punt. Baseer jouw keuze op de ondergrond die je gebruikt. Paalhouders met punt worden namelijk in de grond geplaatst, terwijl paalhouders zonder punt vaak op tegels bevestigd worden met schroeven. Naast paalhouders vind je in ons assortiment ook paalverbinders. Een paalverbinder wordt gebruikt om meerdere tuinpalen eenvoudig met elkaar te verbinden. Ze zorgen voor een stevige constructie en worden vaak gebruikt om pergola’s en hekwerken te verstevigen. Ben je tevreden met de positie van het hek, maar zou je het graag nog iets beter afgewerkt zien? Dan kun je kiezen uit verschillende zilverkleurige en zwarte paalornamenten of paalkappen. Deze zorgen ervoor dat het hek of ander bouwwerk een luxueuze uitstraling krijgt.

Duimhengen en kruishengen

Mocht je van plan zijn een hek of deur te plaatsen voor jouw tuin of oprit, dan kan het handig zijn te kiezen voor duimhengen en kruishengen. Een heng is een soort verlengd scharnier. Wij leveren hengen in diverse lengtes van 95 mm tot en met 1000 mm. Ze worden vaak gecombineerd met een plaatduim of schroefduim. Deze zorgen ervoor dat de poort of deur stevig aan het hekwerk wordt gemonteerd. Er wordt een scharnierend deel gecreëerd dat zorgt dat de poort eenvoudig geopend kan worden. Je vindt bij ons zowel zwarte hengen als zilverkleurige RVS hengen. Veel hengen zijn voorzien van een verzinkte laag die de hengen versterkt en beschermt tegen corrosie.

Tuinverlichting

Led, op zonne-energie of aan snoer: met de tuinverlichting kun je het gehele jaar door genieten van de mooie tuin die jij met behulp van de tuinartikelen en ons gereedschap hebt gemaakt. Ga voor een zacht licht of een helder licht en kies daarmee bewust voor meer sfeer of meer veiligheid. De duurzame tuinverlichting verbruikt nooit meer stroom dan jij wilt en is daarmee een bewuste keuze.