Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Kastinrichting / Bestekbakken / Bestekbakken Classic

Bestekbakken Classic

Strakke kunststof bestekbakken

De bestekbakken uit de Classic serie staan bekend om hun strakke en rechte lijnen. Het voordeel van de rechthoekige vakken is dat je optimaal gebruik maakt van de ruimte die zich in de besteklade bevindt. Onze bestekbakken van kunststof zijn in de breedte en diepte aanpasbaar naar het formaat van uw lade. Bestekbakken van deze materialen zijn namelijk eenvoudig op maat te snijden of te zagen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn een linilaal en afbreekmes. Wij leveren strakke bestekbakken in een mooie antraciet grijze kleur met een inhoud van drie tot en met vijf vakken in breedtes tot wel 118 cm. 

Rechte bestekbak op maat

Deze bestekbakken zijn eenvoudig op maat te snijden. Het is belangrijk om de binnenwerkse maten van de besteklade op te meten voordat je een exemplaar aanschaft. Één van onze populairste bestekbakken, de bestekbak 50 x 47 vind je onder de categorie "Bestekbakken Classic ladediepte 47 cm - 54 cm" Er zit vaak zo'n vijf tot acht centimeter extra ruimte om de bestekbak heen. Hoe je een bestekbak op maat maakt laten wij zien in onze instructievideo. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn een liniaal en afbreekmes,en eventueel lijmklemmen. 

Bestekbak 80 cm en bestekbak 90 cm

Onze bestekbakken leveren wij in breedtes van 20 cm tot en met 118 cm. Het kleine model is ideaal voor in kleinere woonruimtes zoals een tinyhouse, camper of caravan. Het grote model van 118 cm wordt vaak gebruikt in besteklades van 120 cm. Aangezien het bij het opmeten van de perfecte maat bestekbak voor jouw besteklade om de binnenwerkse maten gaat zal een bestekbak 120 cm voor een besteklade van 120 cm te groot zijn. Het grote model bestekbak van 118 cm zien we vaak terug in moderne woningen met een woonkeuken.