Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Kastinrichting / Inbouw-prullenbakken

Inbouw-prullenbakken

Afvalbakken voor keukenkasten

In ons assortiment kunt u inbouw afvalemmers voor keukenkastjes vinden. Er zijn verschillende varianten: voor montage aan de kastdeur, achter de deur of montage aan het front. Ons assortiment is goed geschikt voor het scheiden van afval, waarbij alles uit het zicht is. Ze zijn allemaal uitschuifbaar of uittrekbaar. 

Montage

Er zijn drie manieren voor montage van de inbouw afvalemmers: aan de kastdeur (ook geschikt voor draaideuren), achter de deur of montage aan het front. Met deze laatste optie komen de inbouw afvalemmers als het ware automatisch met de lade mee als u deze opent. Er is ook een variant beschikbaar welke geschikt is voor montage in een kast met Quooker of kokend waterkraan.

Voordelen van een inbouw prullenbak

Met de inbouw prullenbakken is uw afval uit het zicht. Hierdoor lijkt de keuken automatisch opgeruimder en komen er minder snel nare geurtjes vrij. U heeft bij onze inbouw afvalemmers de keuze uit de varianten mono, duo en trio. De naam zegt het natuurlijk al: met de duo afvalbak heb je twee compartimenten om uw afval te scheiden. Met de trio afvalbak heeft u drie compartimenten om uw afval te scheiden voor bijvoorbeeld GFT, PMD en restafval.

Verschillende formaten

Onze mono varianten zijn beschikbaar in groottes van 11 liter t/m 40 liter. De inbouw prullenbakken duo en trio zijn in verschillende combinaties te verkrijgen, zoals bijvoorbeeld 9 liter + 20 liter, 2x15L, 2x20L, 2x10L + 1x20L. Er is zelfs een inbouw afvalemmer met maar liefst vier compartimenten, bestaande uit 2x9L + 2x20L met een draagvermogen van 20kg. 

Kleuren

Ondanks dat de afvalbakken op het eerste oog onzichtbaar zijn, zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Er is keuze uit bijvoorbeeld: antraciet, zwart, wit, grijs, rvs en staal.