Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten

HamersBezig met laden...
Stanley klauwhamer - Type: 1-51-488
€29,19
prijs per stuk
Stanley klauwhamer - Type: 1-51-033
€51,49
prijs per stuk
Stanley klauwhamer - Type: 1-51-031
€44,89
prijs per stuk
Estwing klauwhamer
€113,79
prijs per stuk
Bankhamer 100 gram Gedore
€31,69
prijs per stuk
Rubber hamer - 700 gram
€7,49
prijs per stuk

Hamers

Een goede hamer kan in geen enkele gereedschapskist ontbreken. Ben je meubelman of timmerman, dan zul je waarschijnlijk zelfs meerdere hamers gebruiken. Bij MeubelbeslagOnline hebben we een selectie gemaakt van de beste hamers voor uiteenlopende klussen. Of je nu op zoek bent naar een klauwhamer of een bankhamer; bij ons ben je aan het juiste adres. Koop je voor het eerst een hamer om jouw gereedschapverzameling mee aan te vullen? En weet je niet goed welke hamer je het beste kunt aanschaffen? Lees hieronder dan verder over de verschillende soorten hamers en hun doeleinden. Natuurlijk mag je ook contact met ons opnemen voor persoonlijk advies!
 

Soorten hamers

Een hamer is niet simpelweg een hamer. Er bestaan vele soorten hamers, ieder voor een andere soort klus. De meest gebruikte hamer is de bankhamer. De bankhamer staat in de volksmond ook wel bekend als de ‘standaard’ hamer. Bij het horen van het woord hamer zal de bankhamer de eerste hamer zijn waar de meeste mensen direct aan denken. De bankhamer heeft veelal een houten steel en een ijzeren kop, om spijkers goed in te kunnen slaan. Een broertje van de bankhamer is de klauwhamer. Deze klauwhamer lijkt in de basis best veel op de bankhamer, maar heeft een klauw aan de andere zijde van de kop. De klauw is speciaal ontworpen om spijkers en nagels gemakkelijk uit het materiaal te kunnen trekken. De kop van de klauwhamer is vaak licht gebold, om afdrukken en schade in het hout te voorkomen. De bankhamer en de klauwhamer komen in de praktijk het vaakst voor en zijn voor de meeste klussen geschikt. We hebben ze daarom allebei opgenomen in ons assortiment.
 

Stanley hamers

Je zult inmiddels wellicht hebben gezien dat veel hamers op onze webshop van het merk Stanley zijn. Stanley hamers staan bekend om het fijne gebruik, de beperkte terugslag en de hoge kwaliteit. Stanley hamers zijn daarom erg geliefd onder meubelmakers en timmermannen die op dagelijkse basis met hamers moeten werken. Zowel voor de eigen fysieke gesteldheid als voor het eindresultaat zijn de Stanley hamers de perfecte aanvulling op de gereedschapskist.