Projecten
Al 416.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Kastinrichting / Bestekbakken

Bestekbakken

Bestekbakken van kunststof of hout

Bent u op zoek naar een bestekbak voor het netjes opbergen van uw bestek en ander keukengerei? Op onze website vindt u een ruim assortiment met een passend product voor elke keuken. Naast bestekbakken voor de standaard besteklade hebben wij ook uitvoeringen voor bredere laden.

Bestekbak verschillende kleuren

Meubelbeslagonline kan kunststof bestekbakken leveren in de kleuren wit, grijs en antraciet. Afhankelijk van uw wens kan gekozen worden voor de juiste kleur, zo geeft een witte bestekbak een frisse uitstraling. Een bak in de kleur antraciet (zwart) geeft een moderne en strakke uitstraling en past bijvoorbeeld goed bij een lade gemaakt van rvs. Veel modellen hebben een afgeronde bodem waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn.

Kunststof bestekbak op maat snijden

Kunststof uitvoeringen zijn eenvoudig op maat te snijden. Nadat u de bak enkele keren heeft ingesneden met een stanleymes of hobbymes kunt u deze eenvoudig 'breken'. Op deze manier is de maat aan te passen naar de maatvoering van uw besteklade. Kijk bij het kiezen van de juiste uitvoering goed naar de afmetingen. Het is belangrijk om de binnenwerkse maten van de besteklade op te meten voordat u een model uit wilt zoeken. Ook een besteklade op maat mee bestellen? Kijk dan eens bij laden op maat. Zelf de bestekbak stap voor stap op maat snijden? Bekijk dan onze instructievideo!

Houten variant op maat zagen

Een bestekbak van hout is 'verstelbaar' doordat deze op maat te zagen is. U kunt deze op de gewenste lengte inkorten met een handzaag, kapzaag of afkortzaag. Om het glijden tegen te gaan adviseren wij om een antislipmat te gebruiken onder de bak.

Verschillende indelingen

Elk model heeft een andere indeling. Smalle bestekinzetten hebben vaak minder vakken dan de bredere modellen. Bij de basic serie zijn de vakken recht, bij de style serie zijn de vakken schuin geplaatst. Er zijn bakken leverbaar met een breedte van slechts 20 cm tot maar liefst 115 cm.