Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Kastsloten

Kastsloten

Kastsloten

Met een slot voor de kast kunt u ervoor zorgen dat uw waardevole spullen veilig opgeborgen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan de sieraden thuis of belangrijke documenten op kantoor. Om een kast goed af te sluiten is het kiezen van het juiste kastslot erg belangrijk. Meubelbeslagonline heeft een breed assortiment kastsloten. Naast de standaard schuifsloten leveren wij drukknopsluitingen, kastdeursloten, cijfersloten, spansluitingen, kistovervallen, sleutel entrees en hangsloten. Voor iedere situatie en voorkeur vind u bij ons een geschikte kast slot. 

Kastslot met sleutel

Wilt u liever uw kast afsluiten met een sleutel? Dat kan met een meubelslot. Dit type slot kunnen wij gelijksluitend en verschillend sluitend leveren. Wanneer u meerdere gelijksluitende sloten koopt uit één set ,zullen alle deuren met dit soort slot geopend kunnen worden met dezelfde sleutel. 

Bij een verschillend sluitend slot zal elk slot een andere (unieke) sleutel hebben. In de meeste gevallen is het mogelijk om hierbij een hoofdsleutel te bestellen waarmee alle kastsloten geopend kunnen worden. We zien dat dit slot veel gebruikt wordt in scholen, bedrijfspanden en sportscholen.

Spansluiting

Een spansluiting wordt gebruikt om een deur of klep stevig af te sluiten. Met één simpele beweging kunt u de spansluiting sluiten of openen. Bij sommige spansluitingen is het mogelijk om een hangslot toe te voegen. De spansluiting zal dan alleen met de sleutel van het hangslot geopend kunnen worden. Wij leveren RVS spansluitingen die geschikt zijn voor buiten toepassingen. Ook leveren zij een zwarte spansluiting die perfect gecombineerd kan worden met zwart meubelbeslag en verstelbare spansluitingen.

Vintage meubelbeslag

Met meubelbeslag kan een meubelstuk helemaal naar smaak gemaakt worden. Voor een vintage uitstraling kunnen bijvoorbeeld porseleinen kastknoppen gecombineerd worden met een bronzen of gebruineerde sleutenentree. Het toevoegen van een mooie sleutelplaat of sleutelschild is een eenvoudige manier om een saai sleutelgat te pimpen. Kies voor een echte vintage look voor onze gebruineerde sleutelschilden, eventueel met kleppergreep. Deze zijn ook geschikt voor toepassingen op lades.