Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten

Anti inbraak strips deurBezig met laden...
SecuStrip anti-inbraakstrip - voordeur - binnendraaiend - 2050 mm - wit
€70,19
prijs per set
SecuStrip anti-inbraakstrip - voordeur - binnendraaiend - 2050 mm - zwartgrijs
€86,99
prijs per stuk
SecuStrip anti-inbraakstrip - voordeur- binnendraaiend - 2050 mm - grondverf
€61,79
prijs per set
SecuStrip anti-inbraakstrip - wit - binnendraaiend - 2050 mm
€55,59
prijs per set
SecuStrip anti-inbraakstrip - wit - buitendraaiend - 2115 mm
€63,89
prijs per set

We helpen je graag om je huis veilig te maken met onze hoogwaardige anti inbraak strips voor deuren. Deze strips worden door het merk Secu ook wel “Secustrips” genoemd. Onze uitgebreide collectie anti inbraak strips biedt een effectieve en eenvoudige oplossing om je woning te beschermen tegen ongewenste indringers. Je vind in ons assortiment zowel de Secustrip binnendraaiend als de Secustrip buitendraaiend. Beide zijn in zowel zwart als wit verkrijgbaar.

Beveiliging met Secustrip

Met onze Secustrip producten bieden we krachtige beveiliging voor je deuren. De Secustrip is een betrouwbare optie die een solide barrière vormt tegen inbraakpogingen. Deze innovatieve strips zijn verkrijgbaar voor zowel buitendraaiende als binnendraaiende deuren, waardoor je voor elke situatie de juiste beveiliging kunt kiezen. SecuStrips voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig wonen en SKG.

Anti inbraak strips deur: Bescherm je voordeur

Ongeveer 60% van alle inbraken gaat via de voordeur. Het is daarom erg belangrijk om deze te beschermen. Daarom bieden we specifieke oplossingen zoals de Secustrip voordeur en de Anti Inbraakstrip voordeur. Inbrekers komen niet alleen minder snel binnen maar slaan jouw deur sneller over bij het zien van een Secustrip. De anti inbraakstrips werken dus ook preventief. Deze inbraakstrips zijn ontworpen om inbrekers effectief te ontmoedigen en je gemoedsrust te vergroten. Je kunt de Secustrips daarnaast natuurlijk ook monteren op de deur van de garage of berging.

Eenvoudige installatie, sterke bescherming

Het installeren van anti-inbraak strips is een snelle en effectieve manier om je huis te beveiligen. Onze producten zijn ontworpen met zowel functionaliteit als eenvoudige installatie in gedachten, zodat je snel en gemakkelijk kunt profiteren van een verhoogde veiligheid. De inbraakpreventie deurstrips zijn eenvoudig en snel te monteren en aan te passen op het formaat en de stijl van jouw deur.

Bij Meubelbeslagonline begrijpen we het belang van veiligheid. Daarom bieden we een breed scala aan antiinbraakbeveiliging producten aan, zodat je met vertrouwen kunt investeren in de bescherming van je woning. Bekijk ons assortiment en maak je huis veiliger dan ooit tevoren.