Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Klepscharnieren / Klep-liftbeslag

Klep-liftbeslag

Klep-liftbeslag

Wanneer de klep van een kast evenwijdig aan de kast omhoog moet klappen is klep-liftbeslag een goede keuze. Dit type klepscharnier zorgt ervoor dat de klep licht naar voren komt om vervolgens evenwijdig aan de voorkant van de kast (verticaal) omhoog te klappen. Klep-liftbeslag komt met name veel voor bij bovenkasten in de keuken. Door middel van klep-liftbeslag kun jij weer optimaal gebruikmaken van de keukenkastjes. Daarbij hoef je niet bang te zijn voor dichtklappende kleppen op ongewenste momenten. De systemen in onze categorie klep-liftbeslag zijn namelijk veelal uitgevoerd met een stopfunctie én een softclose functie. Enkel de beste merken zijn opgenomen in ons assortiment klepbeslag – zo ook bij het klep-liftbeslag. Ga voor het klep-liftbeslag van Blum, Grass of Häfele (Kesseböhmer). Alle lijnen hebben een mooi, compact design neergezet waar jij dagelijks met een goed en veilig gevoel gebruik van kunt maken. Bekijk de Blum Aventos HL, de Kesseböhmer FREEslide en de Grass L-80 lijn zelf en ontdek jouw favoriet!
 

Vul het klep-liftbeslag aan met mooie accessoires

Bij iedere lijn klep-liftbeslag is nagedacht over een optimale afwerking, waarbij storende elementen worden verborgen en de scharnieren zo goed mogelijk worden beschermd. In de meeste gevallen kan dit worden gerealiseerd door een set afdekkappen. Per model klepscharnieren is aangegeven of deze zijn inbegrepen en wat de mogelijke kleuren zijn. In veel gevallen kun je namelijk ook nog eens kiezen uit afdekkappen in meerdere kleuren, waaronder wit, grijs en antraciet. Zijn de afdekkappen niet inbegrepen, dan zijn ze altijd snel te vinden in dezelfde categorie. Behalve afdekkappen zijn ook technische accessoires als synchronisatiestangen te bestellen.Monteren van klep-liftbeslag

Je kunt het echt allemaal zelf! Het monteren van deze systemen binnen het klep-liftbeslag zijn echt niet zo ingewikkeld. Om je verder te helpen zijn er ook nog eens bijna altijd montagehandleidingen of zelfs video’s toegevoegd die jou stapsgewijs tonen hoe je de onderdelen het beste in de kast kunt plaatsen. Zorg er wel voor dat je het juiste model klepscharnieren bestelt door de tabellen in de categorieën te volgen. Alleen als de klepscharnieren passen bij de afmetingen en het gewicht van de klep zal het geheel lang op een perfecte manier functioneren.