Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Handgrepen / Montagemateriaal

MontagemateriaalBezig met laden...
Mal voor handgrepen
€29,99
prijs per stuk
Schuil duimstok - 1 meter - hout
€10,19 €12,09
prijs per stuk
Schuil duimstok - 1 meter - kunststof
€6,99
prijs per stuk
Centreermal universeel Hettich
€20,29
prijs per stuk
Priem Gedore
€12,89
prijs per stuk
Patentbout M4 x 45 mm (afbreekbout) - verzinkt
€0,59
prijs per stuk
Boormal handgrepen
€179,59
prijs per stuk
Greepadapter - verchroomd mat
€5,99
prijs per stuk
Greepadapter - vernikkeld mat
€5,99
prijs per stuk
Afbreekboutjes - M4 x 45 mm - geel gepassiveerd
€0,59
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Metaalschroef M4 - 10 stuks
€1,59
prijs per 10 stuks

Montagemateriaal

Handgrepen en meubelgrepen correct monteren kan alleen met het juiste montagemateriaal. In deze categorie vind je al het montagemateriaal voor het plaatsen van de handgrepen, dat wellicht niet is inbegrepen bij de greep zelf. Onder het montagemateriaal vallen ook handige hulpmiddelen, zoals de universele Hettich centreermal en de greepboormal. Met deze boor- en centreermallen weet je zeker dat je op precies de juiste plekken de benodigde gaten voor de grepen voorboort. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende montagematerialen om de grepen daadwerkelijk vast te maken aan de kast of de deur. Afhankelijk van de dikte van de handgreep kun je kiezen voor een afbreekboutje of een metaalschroef. Een afbreekboutje kan, zoals de naam al zegt, op de gewenste lengte worden afgebroken of afgezaagd. Dit maakt de afbreekboutjes, die ook nog eens in verschillende kleuren te bestellen zijn, een gemakkelijke en universele keuze waarmee je al snel goed zit. Voor veel handgrepen zal echter de metaalschroef M4 een passende optie zijn.
 

Metaalschroef M4

De metaalschroef M4 is een doorgaans veel gebruikte schroef voor het monteren van kleinmateriaal, waaronder handgrepen en -knoppen. De metaalschroeven zijn gemaakt van staal en staan daarmee garant voor een hoge kwaliteit en langdurig stevige montage van de grepen. De metaalschroeven M4 worden in een grotere hoeveelheid geleverd, omdat je voor de meeste klussen niet voldoende hebt aan één of twee schroeven. Wil je als zakelijke klant per bulk bestellen? Neem dan even contact met ons op!


Gereedschap voor het monteren van handgrepen

In de meeste gevallen is het aan te raden om de gaten voor te boren in het materiaal, alvorens de schroeven voor de handgrepen in het hout worden geplaatst. Dit voorkomt splijtend hout en afbrekende schroeven. Gebruik een houtspiraalboor voor het nauwkeurig voorboren van kleine, ronde gaten voor de schroeven. Naast houtspiraalboren vind je nog verschillende andere houtboren in ons assortiment. Dit maakt alle montageklussen een stuk leuker. Als je veel klust is een boor set wellicht iets voor jou!