Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Kastinrichting / Hoekkastsystemen

Hoekkastsystemen

Hoekkastsystemen van Kessebohmer

Jouw hoekkast optimaal benutten en eindelijk overal gemakkelijk bij kunnen komen? Dan bieden de hoekkastsystemen van Kessebohmer de oplossing. Deze hoekkastsystemen voor in de keuken zijn zo ontwikkeld dat ze jouw dagelijkse werkzaamheden in de keuken een stuk plezieriger maken en alle ruimtes in de keuken zo efficiënt en optimaal mogelijk kunnen worden gebruikt. Doordat de hoekkastsystemen volledig uittrekbaar zijn kun je bij alle potten, pannen en overige items zonder op je knieën voor de keukenkastjes te hoeven liggen. Hierdoor ontstaat er een prettig overzicht in de hoekkast. Kessebohmer heeft meerdere lijnen ontworpen als slimme oplossing voor hoekkasten in de keuken. Deze hoekkast oplossingen bestaan uit de Kessebohmer Le Mans 2 lijn en de Magic Corner lijn. Daarnaast kan er gekozen worden voor carrouselkasten of voor voordelige hoekkastsystemen.
 

Hoekkast keuken carrousel

De carrouselkasten bestaan uit draaiplateaus die bij het openen van de hoekkast uit zullen draaien en ervoor zorgen dat je overal gemakkelijk bij kunt. Daarnaast hebben de draaiplateaus voldoende ruimte om veel spullen op te plaatsen en kan ervoor gekozen worden om deze plateaus uit te breiden met anti-slipmatten die voorkomen dat de potten en pannen gaan schuiven. Deze hoekkast oplossing is verkrijgbaar met draaiplateaus in verschillende vormen. Kies bijvoorbeeld voor ronde plateaus, plateaus in de vorm van een halve maan of voor halfronde plateaus. Welke vorm het beste bij jouw wensen past hangt natuurlijk ook af van de spullen die je in de hoekkast wilt kunnen plaatsen. Een rond plateau heeft vanzelfsprekend meer draagvlak dan een halfrond plateau.


Kessebohmer Le Mans 2

De Kessebohmer Le Mans 2 hoekkastsystemen bestaan uit verschillende draaiplateaus die je uit de hoekkast kunt draaien. De volledige inhoud van de kast is daardoor in één keer te zien en je kunt gemakkelijk bij alle items komen. De draaiplateaus voor hoekkasten in de keuken zijn zowel rechtsdraaiend als linksdraaiend te bestellen en kunnen worden geplaatst in hoekkasten met een minimum deurbreedte van 40 cm. Ga voor een klassiek witte Kessebohmer Le Mans of voor een moderne antraciet Kessebohmer Le Mans en laat het design van de hoekkast perfect aansluiten bij de stijl van de keuken. Liefhebber van optimaal comfort? Vul de Kessebohmer Le Mans 2 dan aan met aparte demping, die ervoor zorgt dat de hoekkast altijd geruisloos sluit.