Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten

BitsetsBezig met laden...
Bitset met schroevendraaier - 31-delig
€7,19 €9,59
prijs per set
Precisie bitset met schroevendraaier - 32-delig
€9,09
prijs per set
Magnetische bithouders - 60 mm, 100 mm en 150 mm
€9,19
prijs per set
Bitset 31-delig
€19,99
prijs per stuk
Bitset 24-delig
€20,99
prijs per Set
Bahco bitset 31-delig
€26,89 €31,89
prijs per stuk
Bitset 42-delig Makita
€29,19
prijs per stuk
Makita boor- en bitset 34-delig
€38,89 €42,89
prijs per stuk
Bahco bitset 26-delig
€47,79
prijs per stuk
Bitset 56-delig
€52,49
prijs per stuk

Bitsets

De bits worden gebruikt als hulpmiddel voor het indraaien van schroeven. Nu bestaan er natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten schroeven, met ieder een eigen maat. Als je veel klust heb je daardoor ook al snel vele maten bits nodig. De beste manier om al deze bits te verzamelen is middels een bitset. Op deze pagina vind je vele bitsets voor professioneel gebruik, inclusief of exclusief schroevendraaier. De bitsets variëren in de hoeveelheid bits die worden geleverd. Bij iedere bitset staat precies omschreven hoeveel bits er zijn inbegrepen en welke dit dan zijn. Op die manier weet je exact of de bits die jij het vaakst gebruikt daadwerkelijk tot de bitset behoren. De bitsets worden allen geleverd in een stevige en praktische opbergkist. Ideaal voor thuis, onderweg en op locatie. De compactheid van de bitsets maakt het prettige sets voor professionals die veel klussen op verschillende locaties uitvoeren. Ben je op zoek naar een boren en bitset? Ook dan zit je goed op deze pagina ga bijvoorbeeld voor de altijd populaire Makita boren en bitset, waarmee je altijd goed voor de dag komt.
 

Makita bitsets en Bahco bitsets

Als we spreken van professionele bitsets van de beste kwaliteit dan komen we toch absoluut uit op twee topmerken: Makita en Bahco. Er zijn daarom meerdere Makita bitsets en Bahco bitsets opgenomen in ons assortiment, zodat jij altijd kunt profiteren van de beste materialen. De Makita schroefbitset 43-delig is zelfs uitgeroepen tot één van de beste bitsets van 2023! We kunnen dus wel zeggen dat we de bitsets met trots verkopen en er zelf ook ontzettend graag mee werken. Dat we deze Makita en Bahco bitsets ook nog eens aanbieden tegen scherpe prijzen zorgt ervoor dat jij nooit hoeft te besparen op kwaliteit!
 

Meer gereedschap

Naast bitsets kun je bij ons terecht voor vele andere soorten gereedschap, waarvan jij misschien nog helemaal niet wist dat je het zo hard nodig had! Van houtboren tot SDS boren en van meetgereedschap tot een breed assortiment hulpmiddelen voor tijdens het klussen. Bij MeubelbeslagOnline kun je echt voor al jouw klusmaterialen terecht. Heb je nog iets niet kunnen vinden? Dan horen we graag van je! Wie weet kunnen we alsnog aan jouw wensen voldoen vanuit één van onze topleveranciers!