Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Plankdragers / Plankdragers zwart

Plankdragers zwartBezig met laden...
Zwarte plankdrager - 205 x 295 mm
€5,69
prijs per stuk
Zwarte plankdrager - 270 x 395 mm
€7,09
prijs per stuk
Zwarte plankdrager - 330 x 500 mm
€12,79
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Plankdrager aluminium - zwart
€3,59
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Plankdrager zwaar - zwart - aluminium - 115 x 140 mm
€4,99
prijs per stuk
Plankdrager zwart - 100 stuks
€19,39
prijs per 100 stuks
Legplankdragers zwart - 100 stuks
€7,59
prijs per 100 stuks

Plankdragers zwart

Zwart is een kleur die momenteel erg populair is bij interieurbouwers en meubelmakers. Zwarte plankdragers zijn stoer en tijdloos en kunnen door hun neutrale kleur met veel andere kleuren gecombineerd worden. Wanneer plankdragers zwart van kleur zijn kunnen deze samen gebruikt worden met ander zwart tuinbeslag. Denk bijvoorbeeld aan zwarte duimen en hengen of zwarte paalkappen. Naast zwarte plankdragers vind u bij ons ook zwarte planksteunen, zwarte schapdragers, zwarte beugels voor planken en zwarte legplankdragers.

Legplankdragers zwart

Zwarte legplankdragers worden gebruikt om legplanken in bijvoorbeeld een keukenkast of kledingkast te kunnen plaatsen. Zwarte legplankdragers worden vaak bevestigd in een rijboring. Een rijboring kunt u maken met een boorklok en boormal voor rijboring. Een legplank zit stabiel in de kast wanneer u minimaal vier zwarte legplankdragers gebruikt. Naast reguliere legplankdragers verkopen wij ook zwarte kastplankdragers die zowel in de kast als plank bevestigd moeten worden. Deze zorgen dat een legplank niet kan verschuiven en stevig in de kast vastzit.

Plankdragers zwart metaal

Wij leveren plankdragers zwart van metaal, staal en aluminium. Staal is één van de meest gebruikte metaalsoorten. Zwarte plankdragers van metaal zijn stevig en duurzaam. Opzoek naar industriële zwarte plankdragers? Neem dan eens een kijkje bij onze plankdragers met zwarte structuurverf. De structuurverf geeft een robuuste look aan zwarte industriële plankdragers. Een ruimte multifunctioneel inrichten? Dan zijn zwarte opklapbare plankdragers erg geschikt.