Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Kastinrichting / Apothekerskasten / Onderkast uittrekelement

Onderkast uittrekelementBezig met laden...
Uittrekelement voor onderkast - 150 mm
€170,39
prijs per stuk
Flessenrek uittrekbaar - met twee inhangmanden - 15 kg
€258,39
prijs per stuk
Flessenrek uittrekbaar - met twee inhangmanden - 12 kg
€218,19
prijs per stuk
Flessenrek uittrekbaar - met inhangmand - 6 kg
€216,29
prijs per stuk
Uittrekelement voor onderkast grijs - 15 cm
€118,79
prijs per stuk
Volledig uittrekbaar flessenrek - hoogte 430 mm
€170,59
prijs per stuk
Volledig uittrekbaar flessenrek - hoogte 750 mm
€217,39
prijs per stuk
Uittrekelement voor onderkast - 400 mm
€100,04
prijs per stuk
Uittrekelement voor onderkast - 300 mm
€95,48
prijs per stuk

Onderkast uittrekelement

De onderkastjes in de keuken efficiënt indelen? Dan zijn de uittreksystemen voor keukenkasten de ideale aanvulling van jouw keuken. Door een onderkast te voorzien van uittrekbare inrichting bespaar je ruimte en heb je direct een mooie indeling van het kastje. De uittreksystemen zijn geschikt voor een onderkast met uittrekladen en voor een onderkast met uittrekfront. Zowel voor smalle als voor bredere keukenkastjes hebben we daarom uittrekelementen. Naast de algemene uittrekelementen voor onderkasten bestaan er ook speciale uittrekbare handdoekhouders en uittrekbare flessenrekken. Je kunt hierbij kiezen uit een variant met inhangmand(en) of zonder inhangmand(en). Deze flessenrekken zijn verkrijgbaar met verschillende draagvermogens; van 6 kg tot maximaal 15 kg.

Uittrekelementen van onderkasten monteren

Allereerst is het belangrijk om goed te kijken naar de benodigde afmetingen. Deze zijn bij ieder product aangegeven. Vervolgens kun je bij de productspecificaties zien in hoeverre er andere benodigdheden zijn toegevoegd aan het uittreksysteem. In de meeste gevallen worden de juiste ladegeleiders direct meegeleverd. Zo weet je zeker dat je meteen aan de slag kunt met de montage als jouw bestelling geleverd is. Voor meer informatie over de montage kun je de technische tekeningen, handleidingen en tekstuele begeleiding bij de uittrekelementen raadplegen. Kom je er nog niet uit? Dan staan onze experts graag voor je klaar.

Apothekerskast uittreksystemen

Als je hebt ontdekt dat uittrekelementen perfect zijn om jouw keukenkasten efficiënter in te richten, kun je nog een stapje verder gaan door ook een apothekerskast met uittreksysteem te installeren. Hierin zijn verschillende opties, waaronder de topproducten van Kesseböhmer. Graag nog even rondkijken bij alle apothekerskasten? Dan kun je vanaf hier schakelen naar onze apothekerskastinrichting.