Projecten
Al 442.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Lades / Zelfbouw laden / Strong Max zelfbouw laden

Strong Max zelfbouw laden

Strong Max zelfbouwlade set

Wanneer je zelf een lade wilt maken zijn deze zelfbouwsets zeker geschikt. Met een zelfbouw ladeset heb je namelijk in één keer bijna alle onderdelen voor jouw nieuwe lade bij elkaar. Je hoeft alleen maar de juiste kleur en maat te kiezen. Deze set bestaat uit een paar ladegeleiders, metalen zijwanden en afdekkappen. Je hoeft zelf alleen maar een bodem en achterwand te maken om de lade in elkaar te kunnen zetten. Wij leveren deze ladesystemen in de kleuren wit, zwart en antraciet. Ook leveren wij bijpassende mallen voor frontbevestiging en fronthouders.

Eenvoudig zelf een lade maken

Het maken van een besteklade, voorraadlade of binnenlade was nog nooit zo eenvoudig. Onze zelfbouwsets worden geleverd inclusief handleiding waarop alle benodigde maatvoeringen duidelijk zijn vermeld. Extra hulp nodig bij het monteren van de Strong Max zelfbouwset? Bekijk dan onze instructievideo. De bodem en de achterwand zul je zelf van 16 mm plaatmateriaal moeten maken. De maatvoering hiervan kun je op de meegeleverde handleiding vinden. Wanneer je een binnenlade wilt maken kun je de optionele fronten voor binnenladen mee bestellen. Deze fronten zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als die van de lade zijwanden wat zorgt voor een mooi geheel.

Laden in verschillende hoogtes

De Strong Max laden zijn leverbaar in verschillende hoogtes. Wanneer je een besteklade of andere lage lade wilt maken is de 89 mm uitvoering geschikt. Kijk dan om de lade compleet te maken zeker eens bij onze bestekbakken. De 121 mm en 185 mm hoge ladezijkanten zijn geschikt als voorraadlade en pannenlade. De Strong Max inbouwladen zijn verkrijgbaar in hoogtes van 89mm tot en met 249mm.