Projecten
Al 416.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Lades / Zelfbouw laden / Strong Max zelfbouw laden

Strong Max zelfbouw laden

Strong Max zelfbouwlade set

Wanneer u zelf een lade wilt maken zijn deze zelfbouwsets zeker geschikt. Deze set bestaat uit een paar ladegeleiders, metalen zijwanden en afdekkappen. U hoeft zelf alleen maar een bodem en achterwand te maken om de lade in elkaar te kunnen zetten. Wij leveren deze ladesystemen in de kleuren wit en antraciet.

Eenvoudig zelf een lade maken

Het maken van een besteklade, voorraadlade of binnenlade was nog nooit zo eenvoudig. Onze zelfbouwsets worden geleverd inclusief handleiding waarop alle benodigde maatvoeringen duidelijk zijn vermeld. Extra hulp nodig bij het monteren van de Strong Max zelfbouwset? Bekijk dan onze instructievideo.  De bodem en de achterwand zult u zelf van 16 mm plaatmateriaal moeten maken. De maatvoering hiervan kunt u op de meegeleverde handleiding vinden. Wanneer u een binnenlade wilt maken kunt u de optionele fronten voor binnenladen mee bestellen. Deze fronten zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als die van de lade zijwanden wat zorgt voor een mooi geheel.

Laden in verschillende hoogtes

De Strong Max laden zijn leverbaar in drie verschillende hoogtes. Wanneer u een besteklade of andere lage lade wilt maken is de 89 mm uitvoering geschikt. De 121 mm en 185 mm hoge ladezijkanten zijn geschikt als voorraadlade en pannenlade.