Projecten
Al 416.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Meubelbeslag / Plankdragers / Wandrailsystemen

WandrailsystemenBezig met laden...
Leverbaar in meerdere maten
Wandrail enkel, wit gelakt
€1,29
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Wandrail enkel, zwart
€1,29
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Wandrail dubbel, wit gelakt
€2,79
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Wandrail dubbel, zwart
€3,89
prijs per stuk
Zwarte schroeven en pluggen voor wandrails
€5,19
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Drager voor wandrail enkel, wit gelakt
€0,89
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Drager voor wandrail enkel, zwart
€0,99
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Drager voor wandrail dubbel, wit gelakt
€1,59
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Drager voor wandrail dubbel, zwart
€1,69
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Hoeksteun, wit gelakt
€4,59
prijs per Set
Boekensteun 142 x 118 mm, wit gelakt
€3,29
prijs per stuk
Boekensteun 120 x 130 mm, wit gelakt
€2,29
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Hoeksteun , Zwart gelakt
€5,29
prijs per Set
Boekensteun hoek 120x130 mm, Zwart
€2,69
prijs per stuk
Boekensteun recht 142x118 mm, Zwart
€3,79
prijs per stuk

Wandrailsystemen

Met een wandrailsysteem kunt u een ruimte effectief en handig inrichten. Wandrailsystemen worden vaak gebruikt in de garage of schuur, kelder, voorraadkast of inloopkast. Het voordeel van een wandrails is dat deze eenvoudig aan de muur te bevestigen is waarna deze flexibel ingericht kan worden. De F systeem plankdragers kunnen namelijk naar wens op verschillende hoogtes in het schapdraagsysteem geplaatst worden. Het fijne is dat de indeling op ieder gewenst moment aan te passen is. Dit is handig wanneer er een groter of kleiner object op de wandrail planken wilt opbergen. De F dragers kunnen dan omhoog uit de wandrail getild worden.

Wandrailsysteem zwart

Of uw voorkeur uitgaat naar een wandrailsysteem zwart of wit, bij Meubelbeslagonline bent u aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk zowel wandrails zwart van kleur als witte wandrailsystemen in verschillende uitvoeringen en maten. Bijpassend bieden wij ook zwarte F systeem plankdragers en witte F systeem plankdragers. Een wit wandrailsysteem zal op een witte muur bijna wegvallen terwijl een zwart wandrailsysteem juist kan zorgen voor een stoer en opvallend detail. Het uiterlijk van het wandrailsysteem voor legplanken kunt u verder naar smaak maken door wandrailsysteem planken in een kleur naar wens te plaatsen op het systeem. De kleur kunt u afstellen op de ruimte waarin de wandrail zich bevindt. Kies bijvoorbeeld voor houtkleurige planken, witte of zwarte planken of juist planken in een opvallend kleurtje.

Wandrails F systeem

Ons assortiment F-systemen bestaat uit een enkele en dubbele variant. Het F systeem is enkel verticaal tegen een wand te plaatsen en heeft een hoog draagvermogen. Het draagvermogen van onze wandrailsystemen is 55 kg per 20 cm. Dit draagvermogen kan alleen behaald worden wanneer het systeem correct aan een betonnen muur bevestigd is. Het is voor de montage belangrijk dat alle schroefgaten zijn voorzien van goed passende schroeven en pluggen.

Wandrail enkel of dubbel

Een enkel wandrailsysteem beschikt over één rij met gaten terwijl een dubbel wandrailsysteem twee rijen met insteekgaten naar elkaar bezit. Beide systemen kunnen los van elkaar en met elkaar gebruikt worden. De enkele rail wordt vaak gebruikt als eindrail bij een kast met meerdere elementen. Dubbele wandrails worden in dat geval vaker in het midden geplaatst. Wanneer u één of meerdere legplanken over de gehele lengte van het systeem wilt plaatsen zijn een aantal enkele wandrails voldoende.

Plankdragers rail

Wij leveren voor de wandrails verschillende formaten en stijlen plankdragers in het zwart en wit. Bij een plankdrager staat aangegeven of deze geschikt is voor een dubbele rail of enkele rail. Het draagvermogen is vanaf 55 kg en afhankelijk van de lengte van de drager. Rail plankdragers kunnen eenvoudig gereedschaploos aan het wandrailsysteem gemonteerd worden. Na montage kunnen ze gemakkelijk op een andere hoogte geplaatst worden. Bent u van plan om een boekenplank te maken? Dan kun u als toevoeging op de plankdragers ook een boekensteun in de rails plaatsen. Deze zorgen ervoor dat uw boeken netjes op zijn plek blijven staan en niet zullen omvallen.