Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Deurbeslag / Deurbeslag buitendeur

Deurbeslag buitendeur

Deurbeslag buitendeur

Of je nu op zoek bent naar een elegante deurklink, een klassieke deurknop of veiligheidsbeslag voor optimale bescherming, bij ons vind je een uitgebreid assortiment van stijlvolle en functionele opties. Ontdek onze collectie deurbeslag voor buitendeuren, waarbinnen je precies kunt kiezen voor de praktische opties, de kleur en de afmetingen die jij wenst. Kies bijvoorbeeld uit verschillende designs en afwerkingen om de uitstraling van jouw voordeur te veranderen. Ons deurbeslag voor buitendeuren is verkrijgbaar in vele materiaalsoorten en toplagen, zoals RVS, messing, wit, zwart en nog veel meer. Allemaal zodat jij de perfecte match kunt vinden, die past bij de stijl van de woning.

Deurbeslag voordeur

De voordeur is vaak het eerste visitekaartje van de woning. We kunnen ons daarom voorstellen dat je het belangrijk vindt om mooi voordeur deurbeslag te plaatsen, waarmee je direct een goede eerste indruk achterlaat. Bij voordeur deurbeslag kun je onder andere denken aan een stijlvolle deurklink of deurkruk. Gelukkig vind je ontzettend veel deurklinken en deurkrukken voor buitendeuren in ons assortiment. Ook voor jouw voordeur hebben we dus vast en zeker passend deurbeslag verkrijgbaar.

Veiligheidsbeslag: voor optimale bescherming

Veiligheidsbeslag: voor optimale bescherming Veiligheid staat altijd voorop. Daarom bestaat een groot deel van ons buitenbeslag voor deuren uit veiligheidsbeslag. Met dit hoogwaardige beslag houd je ongewenste gasten buiten de deur en kun je met een gerust hart genieten van een veilige leefomgeving. Zo vind je bij ons onder andere veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Een cilinder met kerntrekbeveiliging is sinds 2016 verplicht. In het geval van een inbraak in een woning zal een verzekeringsmaatschappij de eigenaar naar de aanwezigheid van een deurklink met kerntrekbeveiliging vragen. Ons veiligheidsbeslag is SKG3 gekeurd. Dit wil zeggen dat ze jouw woning de hoogste bescherming tegen inbraak bieden.

Deurbeslag zwart

Zwart deurbeslag is een populaire keuze voor buitendeuren, vanwege de moderne en eigentijdse uitstraling. Bekijk onze collectie zwart deurbeslag en geef jouw voordeur een trendy en stijlvolle upgrade. Combineer zwarte deurklinken of deurkrukken met een bijpassende zwarte deurspion of een zwart huisnummer om een harmonieus geheel te creëren. Of je nu een strakke, minimalistische uitstraling zoekt of juist een meer vintage look wilt bereiken, ons zwart deurbeslag biedt eindeloze mogelijkheden.

Intersteel buitendeurbeslag

Ons buitendeurbeslag is voor een groot deel van het merk Intersteel. Intersteel is gespecialiseerd in het produceren van design deurkrukken en aanverwant (buiten)deurbeslag. Dit betekent dat de materialen van de Intersteel producten bestand zijn tegen vele weersomstandigheden en je met Intersteel dus direct een duurzame keuze maakt, waar je nog lang van kunt genieten.