Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Interieurbeslag

Interieurbeslag

Interieurbeslag

Interieurbeslag online bestellen en razendsnel aan huis laten leveren, doe je gemakkelijk en met een uitgebreide keuze bij MeubelbeslagOnline. Van de perfecte plankdrager voor jouw legplank of wandplank, tot het beste isolatiemateriaal dat je gemakkelijk in het interieur verwerkt. Je kunt het niet opnoemen, of wij hebben het met zorg geselecteerd binnen ons interieurbeslag. Om het gemakkelijk voor je te maken hebben we het interieurbeslag opgedeeld in overzichtelijke categorieën: plankdragers, isolatiemateriaal, trapneusprofielen, trapprofielen, trap leuninghouders en kapstokhaken. Kom je er zelf niet uit, of kun je het gewenste interieurbeslag niet vinden? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via social media, de chat, telefonisch en/of per mail.

Interieurbeslag in dezelfde stijl

Om een gevoel van rust en eenheid te creëren, kan het fijn zijn om in het interieur één stijl interieurbeslag aan te houden. Gelukkig is hier bij al ons interieurbeslag rekening mee gehouden, en zul je dus bij ieder product kunnen kiezen uit meerdere kleuren en stijlen. Ga bijvoorbeeld voor uitsluitend zwart interieurbeslag of uitsluitend messing interieurbeslag. Wil je het interieur veranderen en een andere stijl doorvoeren? Stel dan een mooie, nieuwe set interieurbeslag samen met behulp van onze uitgebreide categorieën interieurbeslag.

Trapprofielen en trapleuning houders

Ben je van plan om specifiek de trap, hal en/of gang een make-over te geven? Of is de trapleuning aan vervanging toe? Bij MeubelbeslagOnline vind je verschillende soorten leuninghouders. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle zwarte leuninghouders, geschikt voor zowel vlakke als ronde leuningen. Andere varianten zijn wit, messing, zilver en nieuw-zilver. Voor de montage kun je kiezen uit montage met keilbouten of schroefmontage. Vervolgens kun je het plaatje compleet en veilig maken met de trapprofielen. Deze antislip profielen zijn gemaakt van rubber of kunststof en zijn voorzien van ribbels, wat voor extra grip zorgt. Ze zijn gemakkelijk in te frezen met een (boven)frees en er is geen lijm voor nodig. Antislip strips zijn leverbaar per meter en/of op een rol van 25 of 100 meter.