Projecten
Al 442.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Interieurbeslag

Interieurbeslag

Interieurbeslag

Meubelbeslagonline levert beslag voor toepassingen in uw interieur. We hebben alle producten ondergebracht in overzichtelijke hoofdcategorieën: leuninghouders, traptrede profielen en garderobebeslag. Voor vrijwel elk project bieden wij de juiste producten aan. Komt u er zelf niet uit, of kunt u het gewenste interieurbeslag niet vinden? Neem gerust contact met ons op, wij zijn bereikbaar via social media, chat, telefonisch en/of per mail.

Leuninghouders

Bent u van plan de trap/ hal/ gang een make-over te geven? Of is de trapleuning aan vervanging toe? Bij Meubelbeslagonline vindt u verschillende soorten leuninghouders. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle zwarte leuninghouders, geschikt voor zowel vlakke als ronde leuningen. Andere varianten zijn wit, messing, zilver en nieuwzilver. Qua montage kunt u kiezen voor montage met keilbouten, of om op te schroeven.

Traptrede profiel

Traptrede profielen worden met name gebruikt om de trap veiliger te maken. Handig voor u zelf, maar ook zeker voor jonge kinderen die de trap beklimmen. De antislip profielen zijn gemaakt van rubber of kunststof en zijn voorzien van ribbels, wat voor extra grip zorgt. Ze zijn gemakkelijk in te frezen met een (boven)frees en er is geen lijm voor nodig. Antislip strips zijn leverbaar per meter en/of op een rol van 25 of 100 meter. Daarnaast kunt u bij ons kleine proefstukjes aanvragen om bijv. te kijken welke kleur het mooiste past bij uw treden.

Garderobebeslag

In deze categorie van interieurbeslag vindt u alles wat te maken heeft met de garderobe. Uitschuifbare kledinghangers, garderobeliften, kapstokhaken en garderobestangen. Zowel voor in de gang/hal, slaapkamer als de kledingkast zijn er veel mooie oplossingen te vinden om uw kleding (ruimtebesparend) op te hangen. Een kastroede bijvoorbeeld: ideaal om in één keer veel kleding/ jassen op te kunnen hangen.