Projecten
Al 374.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99,- (NL & BE)
Verzendkosten €5,75 (NL & BE)
Snelle levering wereldwijd
Meubelbeslag / Meubelpoten

Meubelpoten

In de categorie meubelpoten zijn veel subcategorieën te vinden, zoals tafelpoten, kastpoten en keuken stelpoten. Voor alle toepassingen is een geschikte poot te vinden. Zo zijn er ook verschillende redenen voor aanschaf: een andere sfeer creëren, lagere of juist hogere zithoogte of de keuken plaatsen met stelpoten of natuurlijk je eigen meubels creëren.


Meubelpoten

Wij bieden een uitgebreid assortiment voor meubels, tafels en andere toepassingen. Naast de standaard tafelpoten verkopen wij ook een aantal industriële tafelpoten, zoals de X-poten die u vast wel eens heeft gezien. Wij hebben met name onderscheid gemaakt tussen mooi vormgegeven meubelpoten en een meer praktische meubelpoot. De meubelpoten zijn in verschillend materiaal verkrijgbaar, o.a. hout, kunststof en staal. U kunt meerdere stuks bestellen maar natuurlijk ook één meubelpoot aanschaffen.

Stelpoten

In de categorie praktische meubelpoten zijn veel verschillende (kunststof) stelpoten verkrijgbaar. Deze worden veel gebruikt voor de keuken, maar een aantal kunnen ook gebruikt worden voor bureaus en kasten. De meest verkochte varianten zijn de opschroefbare keuken stelpoten, variërend van 50mm, 75mm, 100mm, 125mm, 150mm en 180mm. Er zijn ook vele andere stelpoten waarbij keuze is uit maten, kleuren en andere specificaties. Zo vindt u hier bijvoorbeeld ook (dubbele) sokkelpoten en regelbare verstelpoten. 

Naast de standaard stelpoten en bijbehorende accessoires zoals een montageblok, stelsleutel, plinthouder en verstelgereedschap, vindt u bij ons ook verschillende plintprofielen. Deze zijn speciaal gemaakt voor de (dikkere) keukenplinten en zijn te koop voor diktes van 19mm en 16mm. De keuken plintprofielen zijn verkrijgbaar in het wit en transparant en zorgen voor een mooie afwerking.

Mocht u niet weten welke poten u precies nodig heeft, neem gerust contact met ons op en wij helpen u aan het juiste product.