Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Meubelpoten

Meubelpoten

Meubelsloten

Een meubelslot online kopen heeft als grote voordeel dat u een ruime keuze heeft. Door de grote verschillen in uiterlijk en werking is dit nodig om het juiste meubelslot te vinden. Op een kist hoort bijvoorbeeld een ander slot dan in een archiefkast. In ons ruim assortiment meubelsloten en kastsloten vind u onder andere een drukknopsluiting, insteekslot met sleutel, schuifdeurslot, hevelslot, Symo, opschroefslot, ladeslot en cilinderslot. Kijk voor een chique uitstraling eens bij onze messing kleurige sloten.

Kastsloten gelijksluitend en verschillend sluitend

Wilt u lgraag uw (kleer)kast afsluiten met een sleutel? Dat kan met een kastslot. Dit type slot wordt gelijksluitend en verschillend sluitend geleverd. Wanneer u meerdere gelijksluitende meubelsloten koopt uit één serie ,zullen alle deuren met dit soort slot geopend kunnen worden met dezelfde sleutel. Bij een verschillend sluitend slot zal elk slot een andere (unieke) sleutel hebben. Vaak is het mogelijk om hier een hoofdsleutel of loper bij te bestellen waarmee alle meubelsloten geopend kunnen worden. We zien dat dit kastslot veel gebruikt wordt in scholen, bedrijfspanden en sportscholen.

Opleg meubelslot

In ons assortiment vind je zowel inbouw meubelsloten als opleg meubelsloten. Deze opleg meubelsloten (ook wel opschroefsloten genoemd) zijn niet alleen ideaal voor kasten, maar ook voor deuren in bijvoorbeeld caravans en campers. Een meubelslot opleg kun je op de kastdeur of ladefront monteren. Je vind onze opleg meubelsloten onder de categorie: drukknopsluiting.

Opschroefslot met sleutel

Bij het Symo opschroefslot kan een gelijksluitende wisselkern met sleutel besteld worden. Wanneer u gelijksluitende sloten wilt is het belangrijk om wisselkernen met eenzelfde slotnummer te bestellen. Voor de wisselkern is ook los een hoofdsleutel of loper te bestellen. Hiermee kunnen alle wisselkernen geopend worden.