Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 521.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Meubelpoten

Meubelpoten

Meubelpoten

Meubelpoten in alle soorten en maten vind je op onze webshop. Poten voor meubels kopen is bij ons dan ook zeker geen straf. Jij bepaalt de kleur, de prijs en het materiaal van de meubelpoten. Zo zijn meubelpoten van zwart staal erg populair, maar ook zwarte meubelpoten van andere materialen zijn in trek. Voor zware kwaliteit meubelpoten kan er ook gekozen worden voor metalen stelpoten. De poten zijn geschikt voor tv-meubels, kasten, tafels en alle andere meubels in huis. Alle poten binnen ons meubelbeslag zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en worden snel aan huis geleverd.
 

Verstelbare poten voor meubels

Wil je de meubelpoten tot op de mm zelf kunnen stellen? Dan hebben we een ruime keuze aan verstelbare poten voor meubels. Vooral in de keuken worden deze veel gebruikt, maar ook voor kasten en bureaus zijn ze geschikt. Je kunt dan ook kiezen uit speciale stelpoten voor in de keuken, metalen stelpoten en extra voordelige stelpoten. Tevens levert het topmerk Häfele eigen Axilo stelpoten. Op deze manier kun je gaan voor de meubelpoot die voldoet aan al jouw wensen op het gebied van kleur, materiaal en mate van verstelbaarheid.
 

Meubelpoten bevestigen

De meubelpoten kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Sommige meubelpoten kunnen geschroefd worden, terwijl anderen meer verbindingsbeslag nodig hebben. Bij iedere meubelpoot wordt daarom aangegeven welk materiaal is inbegrepen bij de meubelpoot en wat je verder nog nodig hebt om de meubelpoot te kunnen bevestigen. Twijfel je of je het juiste materiaal in huis hebt? Vraag het dan vooral nog even na bij onze eigen experts.