Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Klepscharnieren / Klep-vouwbeslag

Klep-vouwbeslag

Klepscharnieren voor tweedelige kleppen

Een meubelklep of keukenklep kan uit twee delen bestaan. De klep zal bij het openen dan opkomen en zich tegelijkertijd vouwen tussen de twee delen. Dit zien we met name terug in de (modernere) keukenkasten, maar kan ook voorkomen in andere meubels. Voor deze tweedelige kleppen zijn er speciale klepscharnieren nodig. We noemen dit met een overkoepelende term klep-vouwbeslag. Dit klep-vouwbeslag bestaat standaard uit een set klepsteunen, een set klepscharnieren en een set middenscharnieren. Zo heb jij alle benodigdheden in huis om de klep goed te laten functioneren. Na montage van het klepbeslag zal de klep in twee delen open kunnen klappen. Er zijn verschillende soorten klepbeslag voor tweedelige kleppen verkrijgbaar. Welk klepbeslag jij nodig hebt is afhankelijk van het klepgewicht en de klephoogte.
 

Blum klepbeslag

Het Blum HF klep-vouwbeslag richt zich op functionaliteit en comfort. Het Blum Aventos HF systeem is speciaal ontworpen om de tweedelige klep tijdens het openen in het midden te laten samenvouwen. Daarnaast is het Blum klepbeslag eenvoudig te monteren en kan het voor verschillende klephoogtes worden ingezet. Na het monteren van het Blum klepbeslag geniet je van een geruisloos sluitende klep dankzij de Blumotion integratie en de mogelijkheid om de klep in iedere positie stabiel geopend te houden. Het Blum klepbeslag is te verstellen, zodat het precies in jouw kastje past.
 

Kessebohmer klepbeslag

Gaat je voorkeur uit naar klepbeslag waarbij geen scharnieren benodigd zijn? Dan is het Kessebohmer FREEfold klepbeslag precies waar jij naar op zoekt bent. Dit klepbeslag kun je namelijk zonder scharnieren laten functioneren en heeft ook nog eens een mooi design. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, voor uiteenlopende klephoogtes en klepgewichten.
 

Grass klepbeslag

Het Grass F-20 klepbeslag kan tevens zonder scharnieren worden geplaatst en beschikt daarnaast over een instelbare veerkracht. Zo stel je het Grass klepbeslag volledig naar wens af en geniet je dagelijks van een perfect werkende tweedelige klep. Kijk voor je gaat bestellen nog wel even goed naar de verschillende types. Ieder type past namelijk bij andere klepspecificaties.