Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Raambeslag / Raamsloten

RaamslotenBezig met laden...
Oplegslot smal - buitendraaiend no. 011 - SKG1 - zilver
€22,19
prijs per stuk
Oplegslot smal - buitendraaiend no. 011 - SKG1 - wit
€22,29
prijs per stuk
Oplegslot smal - buitendraaiend no. 011 - SKG1 - zwart
€22,29
prijs per stuk
Oplegslot smal - binnendraaiend no. 011 - SKG1 - wit
€25,59
prijs per stuk
Sierkap voor SLS 9-serie oplegslot smal buitendraaiend SKG1 - zwart
€1,89
prijs per stuk
Oplegslot raam - wit - met kruissleutels
€37,29
prijs per stuk
Oplegslot raam - wit - met kruissleutels - no. 5701
€36,39
prijs per stuk
Sleutelplaatje kruissleutel - RVS
€3,29
prijs per stuk
Sleutelplaatje kruissleutel - messing
€4,09
prijs per stuk
Sleutelplaatje kruissleutel - RVS - zwart
€3,79
prijs per stuk
SecuMax raamgrendel met slot en sleutel - serie 832 - wit
€31,79
prijs per stuk
SecuMax draaikiepraamgrendel - XL - bruin
€26,29
prijs per stuk
SecuMax draaikiepraamgrendel - XL - wit
€26,29
prijs per stuk
SecuMax draaikiepraamgrendel - bruin
€20,99
prijs per stuk
SecuMax draaikiepraamgrendel - wit
€20,99
prijs per stuk
SecuMax raamslot - serie 806 - wit
€27,79
prijs per stuk

Raamslot

Zorg voor extra veiligheid door een raamslot aan de ramen van de woning toe te voegen. Raamsloten maken het een stuk moeilijker, of zelfs onmogelijk, voor indringers om de ramen te forceren. Een aantal van onze raamsloten zijn voorzien van een SKG keurmerk, wat betekent dat deze door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw goed beoordeeld zijn op hun sterkte en inbraakwering. Wanneer je kiest voor een raamslot met sleutel is het uiteraard erg belangrijk om de (kruis)sleutel goed op te bergen. Door ons ruime assortiment raamsloten is er altijd een geschikt raam slot, schuifraamslot, veiligheidsslot of oplegslot te vinden om jouw woning veiliger te maken.

Raamslot met sleutel

Op zoek naar een raamslot met sleutel? Dan is de SecuMax raamgrendel met sleutel de perfecte oplossing voor jou. Dit SecuMax raamslot wordt geleverd inclusief bijbehorende sleutel, waarmee je het raam van binnenuit op slot kunt draaien. Dit raamslot met sleutel is tevens SKG gecertificeerd. Je vindt het SecuMax raamslot met sleutel in bovenstaand assortiment.

Draaikiep raam slot

Een draaikiep raam kan op verschillende manieren geopend worden: gedraaid of gekiept. Tenminste, als je het juiste draaikiep raam slot gebruikt. We hebben daarom meerdere draaikiep raam sloten op onze webshop die je op kunststof kozijnen en aluminium kozijnen kunt monteren. De draaikiep raam sloten zijn verkrijgbaar in het wit en het bruin en in verschillenden maten: standaard en de XL-uitvoering. Genoeg raam sloten om jouw draaikiep raam optimaal te laten functioneren dus!

Raamgrendel

De raamgrendels die door ons worden verkocht zijn allen van het topmerk in huisbeveiliging SecuMax. Dit kan dus een raamgrendel voor draaikiep ramen zijn, maar ook voor een ‘normaal’ raam kun je een SecuMax raamgrendel met slot en sleutel bestellen.

Raamsloten zwart

Om te zorgen dat onze raamsloten goed bij het interieur van de woning aansluiten zijn ze bij ons in een aantal kleuren te verkrijgen. Zo vind je bij ons witte raamsloten, zwarte raamloten en RVS raamsloten. Een wit raamslot vormt een mooi geheel met een wit kozijn. Tegenwoordig zien we dat zwarte deur- en raamkozijnen stijgen in populariteit. Een zwart raamslot is dus ook een product dat niet in ons assortiment mag ontbreken. Zwarte raamsloten en kozijnen zorgen voor een stoere uitstraling.