Projecten
Al 416.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Meubelbeslag / Scharnieren / Hettich scharnieren

Hettich scharnieren

Hettich Scharnieren

Hettich scharnieren besteld u eenvoudig en snel op Meubelbeslagonline.nl. Scharnieren van Hettich kenmerken zich al jaren door hoge kwaliteit en duurzaamheid. Naast meubelscharnieren produceert Hettich ladegeleiders. Daarnaast is bijne iedere koelkast in Nederland voorzien van Hettich koelkastscharnieren. Een veel gebruikte toepassing van Hettich is het gebruik in keukenkasten. Keukenkastscharnieren van Hettich zijn leverbaar in de softclose uitvoering en de traditionele uitvoering met veer.
Heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Hettich softclose scharnieren

Wanneer u een meubeldeur of keukenkastdeur gedempt wilt laten sluiten kiest u voor de Hettich Sensys scharnier. Deze scharnier is leverbaar in diverse uitvoeringen. Voor iedere deur is een geschikt scharnier te vinden. Een veel gebruikt Hettich Sensys scharnier is de 8645i. Deze scharnier is eenvoudig te monteren en wordt door veel meubelmakers gebruikt in moderne meubels waar demping noodzakelijk is. De Sensys scharnieren zijn leverbaar in de schroefversie en de fix (gereedschapsloos) uitvoering.

Hettich scharnier voor greeploze meubels

Wanneer u een greeploos meubel wilt maken kunt u het beste een scharnier gebruiken zonder veer of zelfsluitmechanisme. Wanneer u deze scharnieren monteerd in combinatie met een druksnapper kunt u de deur openen door op het front te drukken. Bij Hettich wordt dit ook wel Push To Open genoemd.
Het is ook goed mogelijk om uw bestaande keukendeuren greeploos te maken. Dit kunt u doen door in de bestaande kast een druksnapper met buffer te plaatsen. Dit is zeer eenvoudig te realiseren.

Hettich scharnieren kopen

Zoekt u Hettich scharnieren? Dan bent u bij Meubelbeslagonline aan het juiste adres. Wij leveren al jaren Hettich scharnieren uit eigen voorraad. U kunt uw bestelling veilig en snel betalen via Ideal, PayPal of creditcard.