Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten

Anti klimstripsBezig met laden...
SecuMax anti-klimstrip - staal verzinkt - zwart - 1000 mm
€43,61
prijs per stuk
SecuMax anti-klimstrip - staal verzinkt - 1000 mm
€38,43
prijs per stuk
SecuMax anti-klimstrip - zwart - 8 stuks
€25,55
prijs per 8 stuks
SecuMax anti-klimstrip - grijs - 8 stuks
€25,55
prijs per 8 stuks
Anti klimbeugel - verzinkt - 105 mm
€29,59
prijs per stuk
Anti klimstrip - enkele tanden - 1 meter
€23,79
prijs per stuk
Anti klimstrip - dubbele tanden - RVS - 1 meter
€58,89
prijs per stuk
Anti klimstrip - dubbele tanden - 1 meter
€27,99
prijs per stuk

Anti klimstrips

Met onze anti klimstrips bieden we een krachtige oplossing om ongewenst klimmen en betreden van muren, schuren, regenpijpen en andere oppervlakken te voorkomen. Deze flexibele strips zijn ontworpen om klimmen vrijwel onmogelijk te maken, waardoor je eigendommen en privacy worden beschermd.Onze anti klim strips zijn 1 meter breedt en komen in de kleuren zwart, grijs en zilver.

Voordelen van onze anti klimstrips

Onze anti klimstrips brengen diverse voordelen met zich mee die zorgen voor een doeltreffende beveiliging van je omgeving
  • Voorkomt klimmen: Met onze strips op je muur, schuur, regenpijp of dak voorkom je dat onbevoegde personen toegang proberen te krijgen tot jouw eigendommen.
  • Geschikt voor verschillende ondergronden: Of het nu beton, hout, metaal of andere materialen zijn, onze strips kunnen op vrijwel elke ondergrond worden bevestigd.
  • Buigzaam en aanpasbaar: De strips zijn buigzaam in zowel lengte als breedte, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan de vorm van je oppervlak.
  • Eenvoudig In te korten: Je kunt de strips eenvoudig op maat knippen om perfect aan te sluiten op de gewenste lengte.
  • Stevige punten: Onze strips zijn voorzien van solide punten die opklimmen bijna onmogelijk maken.
  • Dieren weren: Deze strips kunnen ook dienen als een effectieve methode om dieren zoals katten weg te houden van bepaalde plekken.

 Anti klimstrips zwart

Onze anti klimstrips zijn beschikbaar in verschillende varianten om aan je specifieke behoeften te voldoen. We hebben zowel antiklimstrip zwart als grijs en zilver om aan te sluiten bij de stijl van je woning. Bovendien bieden we ze in sets van 8 stuks. 

Praktische beveiliging met anti klimstrips

Onze anti klimstrips bieden praktische en effectieve beveiliging om je eigendommen te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Of het nu gaat om het beveiligen van een schutting, muurtje, regenpijp of dak, onze strips zijn een waardevolle aanvulling op jouw veiligheidsmaatregelen. Kies voor anti klimstrips en investeer in gemoedsrust en veiligheid.