Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Plankdragers / Inklapbare plankdragers

Inklapbare plankdragersBezig met laden...
Leverbaar in meerdere maten
Inklapbare plankdrager - zwart
€10,29
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Inklapbare plankdrager - vernikkeld
€10,69
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Inklapbare plankdrager - wit
€10,69
prijs per stuk
Hebgo klapconsole 330 mm
€59,59
prijs per stuk
Hebgo klapconsole - 380 mm
€64,69
prijs per stuk
Hebgo klapconsole 480 mm
€66,99
prijs per stuk
Hebgo klapconsole 580 mm
€74,79
prijs per stuk
Hebgo klapconsole 680 mm
€81,09
prijs per stuk
Hebgo inklapbare plankdrager voor zitbank - 380 mm - 250 kg - met veer
€168,99
prijs per stuk
Hebgo inklapbare plankdrager voor zitbank - 380 mm - 250 kg - zonder veer
€143,59
prijs per stuk
Inklapbare plankdrager - 40 kg - 2 stuks
€83,89
prijs per 2 stuks
Leverbaar in meerdere maten
Inklapbare plankdrager - 30 kg - 2 stuks
€35,39
prijs per 2 stuks
Leverbaar in meerdere maten
Inklapbare plankdrager - wit
€14,49
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Inklapbare plankdrager - vernikkeld
€18,19
prijs per stuk

Inklapbare plankdragers

Met een inklapbare plankdrager kunt u een legplank vlak tegen de wand aan klappen. Met een simpele handbeweging kunt u deze weer in horizontale stand omhoog klappen. Een opklapbare plank bespaart ruimte en is daarom ideaal om te gebruiken in kleine woningen. Met een opklapbare tafelsteun kan een tafel wanneer deze niet gebruikt wordt weggeklapt worden. Een kleine woning kan zo multifuntioneel worden ingericht. Het ook mogelijk om een opklapbaar bureau of opklapbare zitting voor bijvoorbeeld een bank te maken met bepaalde plankdragers. Ook kunnen deze plankdragers gebruikt worden voor de montage van boekenplanken en planken voor planten. Zo creëer je meer opbergruimte. 

Opvouwbare plankdragers voor elk interieur

Voor in elk interieur vind u bij ons een geschikte opvouwbare plankdrager. De opklapbare plankdragers zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart. Bevestig een opklapbare plank aan de muur met dragers die het beste bij uw woonstijl passen. Zwarte inklapbare plankdragers staan perfect in een industrieel interieur. Witte inklapbare plankdragers ogen minimalistisch en zullen daarom perfect in een minimalistische of Scandinavische woonstijl passen. Al onze inklapbare steunen zijn gemaakt van het materiaal staal. Sommige dragers zijn voorzien van een laagje nikkel, epoxy, of chroom. Staal is een stevig en duurzaam materiaal. U kunt er vanuit gaan dat u van een klapconsole van staal, mits deze volgens het advies gebruikt wordt, jarenlang plezier beleefd. Zoekt u rvs plankdragers? Neem dan eens een kijkje bij de rest van onze plankdragers

Vergrendelingsopties

Een inklapbare plankdrager maakt het mogelijk om een plank, tafel of bureau in te klappen waarna deze tegen de muur komt te liggen. De methode om een plank in te klappen en uit te klappen verschilt per plankdrager. Enkele plankdragers kunnen omhoog getrokken worden waarna deze automatisch op een hoek 90 graden vergrendelen. Na het drukken op de knop op het uiteinde van de drager is de plankdrager weer in te klappen. Daarnaast leveren wij ook varianten die op verschillende posities vast te zetten zijn. Door de knop op het uiteinde van plankdragers naar u toe te trekken is de drager te verstellen. 

Diverse formaten 

Wij leveren inklapbare schapdragers in verschillende formaten. De lengtes variëren van 200 mm tot en met 780 mm. Welke lengte het meest geschikt is voor uw situatie hangt van de breedte van de gebruikte plank af. Een plankdrager is vaak even breed of een aantal centimeter minder breed dan het blad welke eraan bevestigd wordt. Houdt met het kiezen van de juiste opvouwbare plankdragers ook rekening met het maximale draagvermogen. Deze wordt bij de producten per stuk en per set weergeven. De plankdrager moet zowel ingeklapt als uitgeklapt in de ruimte passen.

Montage opvouwbare plankdrager

De beste montagemethode verschilt per inklapbare plankdrager. Veel schapdragers kunnen met een schroevendraaier en 3,5 x 16 mm spaanplaatschroeven aan de muur bevestigd worden. Wanneer u de opklapbare plank zwaar wilt belasten kunt u voor extra stevigheid pluggen gebruiken. Enkele kunnen ook met een keilbout aan de muur gemonteerd worden. Deze kan vervolgens met een dopmoer in een bijpassende kleur worden afgewerkt.