Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten

GarderobeliftBezig met laden...
Garderobelift 10 kg - 690-920 mm - wit
€67,77
prijs per stuk
Garderobelift 10 kg - 890-1240 mm - wit
€67,81
prijs per stuk
Garderobelift 10 kg - 770-1200 mm
€88,69
prijs per stuk
Garderobelift 18 kg - 800-1050 mm
€363,99
prijs per stuk
Garderobelift 10 kg, 690-920 mm - zwart
€62,16
prijs per stuk
Garderobelift 10 kg - 890-1240 mm - zwart
€63,41
prijs per stuk

Garderobeliften

De garderobeliften, ook wel kledingliften genoemd, worden veelal ingezet bij hoge kledingkasten. Vaak zijn deze kledingkasten hoger dan praktisch is. Fijn voor de opbergruimte, maar lastig om daadwerkelijk kleding uit te halen zonder problemen. Een kledinglift vermijdt deze strijd en voorkomt dat je op gevaarlijke krukjes en trappetjes moet klimmen. Je trekt de garderobelift, inclusief de opgehangen kleding, namelijk gemakkelijk naar beneden. Eenmaal beneden kun je de kleding van de garderobestang afhalen om vervolgens de garderobelift weer omhoog te laten gaan. Andersom is de schone was eveneens eenvoudig op de kledinglift te hangen om deze zo snel en netjes op te kunnen bergen. Zo benut je de hoogte van de kast optimaal, zonder zelf moeilijkheden te ervaren. De meeste kledingliften kunnen aan de zijwanden van de kast bevestigd worden en hebben de mogelijkheid om ze op de benodigde breedte af te stellen. Meet dus vooraf goed de breedte van de kast op, zodat je de juiste maat kunt bestellen. Gezien de kledingliften geen vooraf gemonteerde, speciale kastruimtes behoeven, kunnen de liften voor iedere kast worden ingezet. Zo ook om een kledingkast met kledinglift te maken van een Ikea kast.
 

Kledinglift kopen die precies bij jou en jouw kast past?

Een kledinglift kopen is gemakkelijker dan je denkt. De kledingliften bestaan namelijk in meerdere designs. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt in het type kledinglift, de kleur kledinglift, de breedtemaat van de kledinglift en de draagkracht van de kledinglift. De breedte van de kledinglift loopt niet op met het draagvermogen. Ook als je een smallere kast hebt kun je dus een kledinglift met een hoger draagvermogen plaatsen. De kledingliften zijn in breedte verstelbaar, zodat je ze af kunt stellen naar de kastbreedte tijdens de montage. Zo kan de garderobelift 690-920 mm bijvoorbeeld op maat worden afgesteld voor kasten met een minimale breedte van 690 mm en een maximale breedte van 920 mm. De kledingliften hebben een minimaal draagvermogen van 8 kg en een maximaal draagvermogen van 18 kg. Houd er bij het bestellen van de garderobelift rekening mee dat het gewicht van kleding kan verschillen. Ga dus uit van het gewicht van de zwaarste kleding (zoals winterkleding), zodat je altijd voldoende speling hebt. Bij een te zware belasting zal de garderobelift eerder slijtageplekken en -symptomen vertonen en dat is natuurlijk ontzettend zonde. Per kledinglift is aangegeven van welk materiaal deze is gemaakt en wat de verstelmogelijkheden zijn. Met de montagehandleiding die je online kunt downloaden wordt het monteren van de kledinglift ook nog eens heel eenvoudig.
 

Combineer de garderobelift met uitschuifbare kledinghangers

Wil je de functie van de garderobelift graag op meerdere, lagere plekken in de kast integreren? Dat kan! Met de uitschuifbare kledinghangers kun je ook in het midden of onderin de kledingkast een systeem inbouwen waarmee je broeken en overhemden nog perfect netjes en overzichtelijk uit de kast kunt trekken. Zelfs speciale broekenrekken behoren tot de mogelijkheden. Ontdek alle slimme kastoplossingen bij ons assortiment kledingkast inrichting en geniet jarenlang van een kast die perfect naar wens in te richten is!