Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Tuin / Bladvangers en boldraadroosters

Bladvangers en boldraadroostersBezig met laden...
Bladvanger kunststof - 60 x 80 mm - zwart
€3,99
prijs per stuk
Bladvanger kunststof - 60 x 100 mm - zwart
€4,39
prijs per stuk
Bladvanger voor dakgoot - 6 m x 15 cm
€5,59
prijs per stuk
Dakgootborstel 4 meter
€18,19
prijs per stuk
Boldraadrooster - gegalvaniseerd staal - 50-70 mm
€4,99 €5,69
prijs per stuk
Boldraadrooster - gegalvaniseerd staal - 80-100 mm
€5,89 €6,49
prijs per stuk
Boldraadrooster - gegalvaniseerd staal - 110-130 mm
€6,69 €7,89
prijs per stuk
Boldraadrooster - gegalvaniseerd staal - 140-160 mm
€7,79 €8,79
prijs per stuk
Boldraadrooster RVS - 50 tot 70 mm
€13,79
prijs per stuk
Boldraadrooster RVS - 80 tot 100 mm
€15,29
prijs per stuk
Boldraadrooster RVS - 110 tot 130 mm
€22,29
prijs per stuk
Boldraadrooster RVS - 140 tot 160 mm
€29,69
prijs per stuk
Boldraadrooster RVS - 200 tot 250 mm
€73,49
prijs per stuk
Boldraadrooster RVS - 350 mm
€97,99
prijs per stuk
Boldraadrooster gegalvaniseerd staal - 200 tot 250 mm
€33,99
prijs per stuk
Boldraadrooster gegalvaniseerd staal - 350 mm
€41,49
prijs per stuk
Bladvanger kunststof - 60 tot 75 mm - grijs
€1,29
prijs per stuk
Bladvanger kunststof - 80 tot 100 mm - grijs
€1,39
prijs per stuk
Tegelbladvanger zwart - 45/90º
€10,89
prijs per stuk

Bladvangers en boldraadroosters

Vooral in de herfst zorgen vallende bladeren voor verstopte afvoeren. Een bladvanger of boldraadrooster weerhoudt bladeren in uw afvoerbuis, schoorsteenkanaal of regenpijp. Zo blijven de buizen schoon en wordt een verstopping voorkomen. Bladvangers zijn erg belangrijk. Bij een verstopte regenpijp loopt het water niet weg en kan de dakgoot overlopen. Bij een plat dak ontstaat in dit geval lek gevaar. Daarnaast kunnen de bladeren ook voor een verstopping van het riool zorgen. Boldraadroosters worden vaak in de bovenkant van een regenpijp geplaatst. Boldraadroosters en bladvangers zijn het meest effectief als het blad en ander vuil regelmatig met de hand verwijderd wordt.

Bladvanger regenpijp

Boldraadroosters zijn veel gebruikt om bladeren en ander vuil uit een regenpijp te weren. Deze regenpijp bladvangers zijn erg eenvoudig te bevestigen. Ze worden namelijk bovenin in de regenpijp geschoven. Wij leveren boldraadroosters van gegalvaniseerd staal en RVS in formaten met een doorsnee van 50mm tot en met 350mm. Een boldraadrooster 80 mm is de meest gangbare keuze voor regenpijpen aan woonhuizen. Uw regenpijp extra voordelig weren van bladeren? Dan zijn onze kunststof bladvangers een geschikte keuze.

Bladvanger dakgoot

Het is erg vervelend als een dakgoot overloopt. Om dit te voorkomen moet er een goede doorstroming van regenwater zijn. Het is dus erg belangrijk dat een dakgoot en regenpijp bladvrij gehouden worden. Een regenpijp bladvrij houden kan met een dakgoot bladvanger. Deze bladvanger moet regelmatig worden schoongemaakt om een verstopping van de dakgoot bladvanger te voorkomen.

Bladvangers plat dak

Wanneer er water op een plat dak blijft staan kan deze gaan lekken. Als er veel water op het dak blijft liggen kan dit zelfs zorgen dat het dak inzakt. Dit soort schade kan eenvoudig voorkomen worden met een bladvanger plat dak. Bij plat dak hemelwaterafvoer kan een bladvanger tegeldrager of tegelbladvanger van kunststof toegepast worden. Deze voorkomt een verstopping met bladeren of grof grind in de hemelwaterafvoer. Een soort plat dak bladvanger is de tegelbladvanger. Deze houdt bladeren op afstand van de afvoer waardoor het water de ruimte heeft om naar de afvoer te stromen. Onze tegeldrager bladvanger is geschikt voor daken met een hoek van 45° of 90° en platte daken met afvoer in het midden. Tegeldrager bladvangers blijven stevig liggen omdat hier een 30x30 tegel op geplaatst wordt.

Een andere manier om te zorgen dat bladeren en ander afval niet in de afvoer van uw plat dak lopen is met behulp van een bladvanger. Dit model bestaat uit een plaat welke over de regenpijp geschoven wordt en een “kooi” die voor de pijp valt. Deze bladvangers leveren wij in het zwart, zodat deze op de meeste daken onopvallend gemonteerd kan worden.

Boldraadrooster rvs

Boldraadroosters weren vogels, vogelnesten en vuil zoals bladeren uit de schoorsteen of regenpijp. Omdat boldraadroosters tegen verschillende weersinvloeden moeten kunnen zijn de roosters uit ons assortiment van gegalvaniseerd staal en rvs gemaakt. Een boldraadrooster van rvs of boldraadrooster van gegalvaniseerd staal is bestand tegen roest. Boldraadroosters van andere materialen kunnen gaan roesten, waardoor de kwaliteit en het uiterlijk van het rooster achteruit gaan. Een boldraadrooster kan eenvoudig door klemmen gemonteerd worden en wanneer bijvoorbeeld een schoorsteenveger de schoorsteen wil vegen kan het boldraadrooster ook weer makkelijk gedemonteerd worden. Bent u van plan om binnenkort een bladvanger aan uw regenpijp toe te voegen? Kijk dan ook even meteen bij onze paalbeveiliging en antiklimbeugels