Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Interieurbeslag / Isolatiemateriaal / Noppenfolie isolatie

Noppenfolie isolatieBezig met laden...
Noppisol noppenfolie - dubbelzijdig - 10 x 1,2 m
€33,48 €39,39
prijs per stuk
Noppisol noppenfolie - enkelzijdig - 10 x 1,2 m
€18,35 €21,59
prijs per stuk
Noppisol noppenfolie - enkelzijdig - 15 x 0,6 m
€14,10 €16,59
prijs per stuk
Noppisol noppenfolie - enkelzijdig - 25 x 0,6 m
€23,28 €27,39
prijs per stuk
Noppisol noppenfolie - enkelzijdig - 6 x 0,6 m
€6,20 €7,29
prijs per stuk

Noppenfolie isolatie

Met noppenfolie isoleer je snel en eenvoudig (delen van) onder andere daken, gevels en balklagen. Op onze webshop vind je verschillende soorten noppenfolie op rol, geschikt voor oppervlakten van 3,6m² tot maximaal 12m². Voor grotere oppervlakten kun je vanzelfsprekend meerdere rollen gebruiken. Noppisol isolatie wordt ook door de professionele klusser vaak gebruikt vanwege de hoge mate van isolatie. Je kunt hierbij kiezen tussen enkelzijdige noppenfolie of dubbelzijdige noppenfolie. Het noppenfolie is voorzien van een aluminium toplaag bovenop het LPDE-materiaal met luchtkussens, voor optimale reflectie van de warmte. Bij MeubelbeslagOnline koop je Noppisol noppenfolie gemakkelijk online en kies je direct voor een snelle levering.

Enkelzijdig en dubbelzijdig noppenfolie

Als je gaat isoleren met noppenfolie kun je kiezen uit twee uitvoeringen: enkelzijdige Noppisol en dubbelzijdige Noppisol. Met de Super dubbelzijdige Noppisol zijn er twee zijden van het noppenfolie bewerkt met extra grote luchtkussens, die daardoor voor een betere isolatie zorgen. Beide varianten zijn dampdicht en zijn dus voorzien van luchtkussens die de warmte beter vasthouden. De aluminium toplaag van het noppenfolie draagt hier nog een extra steentje aan bij. Kijk dus goed naar de plek die je wilt isoleren en de uitvoering Noppisol die je hiervoor nodig hebt.

Goedkoop isoleren – noppenfolie

plaatsen Als je al een beetje onderzoek hebt gedaan, dan heb je ondervonden dat noppenfolie goedkoop is ten opzichte van enkele andere isolatiematerialen. Het wordt hierom op vele plekken gebruikt om isolatie te borgen. Zo kan Noppisol noppenfolie voor het isoleren van dak, muur en vloer worden toegepast. Twijfel je nog over het isoleren met noppenfolie? Stel gerust je vragen aan onze eigen experts en ontvang het beste advies.