Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Kistbeslag / Kisthoeken

KisthoekenBezig met laden...
Kisthoek staal verzinkt
€1,49
prijs per stuk

Kisthoeken

Om de kisten goed te beschermen tegen botsen en invloeden van buitenaf kunnen er kisthoeken aan de kist bevestigd worden. Deze vallen over de puntige hoeken van de kist en zorgen er daardoor voor dat wanneer een kist verplaatst wordt of wanneer er andere meubels vlakbij staan, er geen beschadigingen opgelopen kunnen worden. De kisthoeken zijn verzinkt en verkrijgbaar in twee kleuren. U kunt gaan voor een zwarte kisthoek (deze is tevens in meerdere maten leverbaar) of de stalen kisthoek in zilverkleur. De zwarte kisthoeken worden geleverd per vier, de stalen kisthoeken worden enkel geleverd. Kijk dus goed hoeveel kisthoeken u nodig heeft en hoeveel (sets) u in dat geval moet bestellen per kleur.

Kistwielen

Om kisten gemakkelijk te kunnen verplaatsen kunt u het beste kistwieltjes monteren. Dit zijn vaak zwenkwieltjes met of zonder rem. Moet een kist over ongelijke ondergrond of moet hij regelmatig op een veilige manier stil kunnen staan tijdens het verplaatsen? Dan is het zeker aan te raden om te kiezen voor zwenkwielen met rem. Deze rem is op de wieltjes te zetten wanneer de kist echt even stil moet blijven staan, zonder dat u hem zelf constant tegendruk moet bieden. Zo kunt u meubelkisten langdurig vastzetten, zonder dat u bang hoeft te zijn dat deze tijdens het schoonmaken of door het aanraken van kinderen gaat verschuiven. Deze wielen zijn onder andere verkrijgbaar in 100mm, maar ook in 50mm, 60mm of 80mm.

Overig kistbeslag

Naast kisthoeken en kistwielen vindt u bij MeubelbeslagOnline nog veel meer kistbeslag. Goede kistsluitingen bijvoorbeeld, maar ook allerlei soorten scharnieren voor kisten en kistgrepen. De scharnieren zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals van roestvrijstaal, van messing of van staal. Ook pianoscharnieren en bijbehorende schroeven vindt u hier.