Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Kastinrichting

Kastinrichting

Kastinrichting

Een ruime kast of keukenkast is natuurlijk erg mooi. Het is echter nog mooier wanneer u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Met de juiste kastinrichting kunt u een hoekkast, hoge kast of lade optimaal gebruiken.

Besteklade 

Wanneer u een besteklade overzichtelijk wilt indelen kunt u een bestekbak gebruiken. Een bestekbak zorgt ervoor dat de grote lade opgedeeld zal worden in meerdere kleine vakken. Bij het openen van de lade heeft u in één oogopslag zicht op uw messen, vorken, lepels en overig bestek.

Een bestekinzet is leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar voor smalle en brede laden. Een kunststof bestekbak kunt u eenvoudig op maat snijden met een hobbymes.

Wilt u voorkomen dat potten, pannen of borden gaan schuiven tijdens het openen en sluiten van de lade? Gebruik dan een antislipmat voor optimaal gebruiksgemak.

Hoekkastindeling

De hoekkast van een keuken is de meest lastige kast wanneer het gaat om gebruiksgemak. Door de diepe hoek is het vaak lastig om de inhoud van de lade volledig te kunnen bereiken. Een hoekkastsysteem zorgt ervoor dat u de ruimte volledig kunt bereiken. Vaak bestaat een hoekkastindeling uit twee plateaus die uit de kast kunnen draaien of in de kast rond kunnen draaien. Op deze manier is het bijvoorbeeld mogelijk om met een simpele handeling bij uw pannen te kunnen komen.

Hoekkastsystemen zijn leverbaar voor diverse kastbreedtes en hoogtes. Naast de traditionele witte uitvoering zijn veel systemen tegenwoordig leverbaar in de modieuze kleur antraciet. We onderscheiden halve maan, driekwart en zelfs volledig ronde plateaus. De Kessebohmer Lemans is voorzien van een softclose functie, dat zorgt voor het geruisloos sluiten van het systeem.

Inbouwprullenbak

Om afval goed te kunnen scheiden kunt u in uw keukenkast een inbouwprullenbak of vuilnisbak plaatsen. Deze zijn leverbaar voor meerdere kastbreedtes en dieptes. Afhankelijk van het gekozen systeem kunt u een aparte vuilnisbak plaatsen voor glas, plastic, gvt of huishoudelijk afval. 

Een inbouw vuilnisbak kan in de kast of in de lade geplaatst worden. Er zijn ook systemen leverbaar die tegen de kastdeur geplaatst worden. Wanneer de deur open gaat zal de afvalbak mee naar buiten draaien. De deksel zal automatisch geopend en gesloten worden.   

Apothekerskast

Bij het inrichten van een hoge kast is de apothekerskast voor in de keuken een goede oplossing. Dit is een uitschuifbaar frame waarin diverse inhangkorven of plateaus geplaatst kunnen worden. Omdat het systeem uitschuifbaar is kunt u de inhoud gemakkelijk bereiken. De afstand tussen de inhangkorven is instelbaar. Hierdoor kunt u dus ook hoge producten opbergen.

Wij leveren de Kessebohmer Dispensa in de kleuren zilver en antraciet. Doordat het basis frame uitschuifbaar is kunt u dit systeem gebruiken voor kasten tot 230 cm hoog.