Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Ventilatie

Ventilatie

Ventilatieroosters

Om ruimtes en meubels optimaal te ventileren kun je een ventilatierooster plaatsen. Vooral in goed geïsoleerde woningen is ventilatie erg belangrijk. Isolatie maakt een woning vaak vrijwel compleet luchtdicht. Frisse lucht is erg belangrijk voor een gezond en fijn binnenklimaat. Afhankelijk van de situatie kan gekozen worden voor een ronde of een rechthoekig ventilatierooster. Wij leveren een breed assortiment luchtrooster van de materialen kunststof, metaal en RVS. 

Kunststof plintroosters

Kunsstof plintroosters zijn zeer geschikt voor binnengebruik. Het voordeel van een kunsstof ventilatierooster is dat deze voordelig in de aanschaf is en een lange levensduur heeft. Een plintrooster wordt in de plint van de keuken geplaatst om de ruimte onder de keukenkasten te kunnen ventileren. Een plintrooster kan eenvoudig op de plint gemonteerd worden. Naast de standaard witte plintroosters leveren wij de roosters in de kleuren bruin, grijs en zwart. Wilt u liever een plintrooster monteren met een luxe uitstraling? Kies dan voor de verchroomde uitvoering.

Luchtrooster aluminium

Een aluminium luchtrooster geeft jouw meubel een luxe uitstraling. Wij leveren aluminium ventilatierroosters in de kleuren wit, zwart en naturel. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kan gekozen worden voor één van de vele maatvoeringen. Naast het verschil in maatvoering onderscheiden de roosters zich door de vormgeving. Aluminium ventilatieroosters zijn ook erg geschikt voor de toe- en afvoer van buitenlucht.

Ventilatierooster zwart 

Zwart is dé trendkleur van het moment als het gaat om interieur - en meubelbeslag. Wanneer je naast zwart beslag kiest voor een zwart luchtrooster creëer je een eenheid. In een zwart meubelstuk of plint kunnen zwarte ventilatieroosters onopvallend geïntegreerd worden.