Projecten
Al 180.500 tevreden klanten
Gratis verzending boven €75,- (NL)
Verzendkosten €4,95
Snelle levering wereldwijd
Home /

Blum Meubelbeslag

Meubelbeslagonline levert meubelbeslag van Blum. Al jaren is Blum een bekende fabrikant van professioneel meubelbeslag. Tegenwoordig is Blum meubelbeslag te vinden in veel keukens maar zeker ook in de interieurbouw. Meubelbeslagonline biedt een ruim assortiment beslag van het merk Blum. Hierbij kan gedacht worden aan Blum scharnieren, Blum ladegeleiders en Blum klepbeslag. Klanten weten ons te vinden voor nieuwe projecten maar ook voor renovatie van bestaande keukens. Vaak is oud meubelbeslag van Blum eenvoudig te vervangen door nieuw beslag. Hierbij kan gedacht worden aan het vervangen van standaard Blum scharnieren door scharnieren met een softclose sluiting.

Blum scharnieren

Het assortiment Blum scharnieren is ontzettend groot. Voor iedere situatie is een geschikt scharnier te vinden. Denk hierbij aan scharnieren met of zonder softclose functie. Of scharnieren met een grote openingshoek. Blum levert groothoekscharnieren met een openingshoek van 155 of 170 graden. Dit type scharnier is geschikt voor hoekkasten in de keuken of voor gebruik in een deur waar binnenladen achter worden gemonteerd. Om een Blum scharnier te monteren is een 35 mm potgat nodig. Deze kan eenvoudig voorgeboord worden met een 35 mm forstnerboor.

Blum Inserta scharnieren

Voor de professionele gebruiker is de Blum Inserta scharnier zeer geschikt. Deze scharnier is zonder schroeven op de deur te monteren. Naast het 35 mm gat moeten er twee extra gaten worden voorgeboord. Hier kan de Inserta scharnier vervolgens in 'geklemd' worden. Deze montagemethode staat garant voor een stevige verbinding.

Blum ladegeleiders

Meubelbeslagonline verkoopt Blum ladegeleiders voor elke toepassing. Ladegeleiders onderscheiden zich voornamelijk door de toepassing. Voor een houten lade kan de Blum Tandem of Blum Movento S ladegeleider gebruikt worden. Deze ladegeleiders zijn beide voorzien van softclose functie. Voor lichtere toepassingen is de Blum 230M of 430E een goed alternatief. Deze geleiders zijn beide voorzien van zelfinloop zonder softclose sluiting. Wanneer u uw lade greeploos wilt kunnen openen dan is de Blum Movento tip-on een geschikte ladegeleider. Deze ladegeleider is voorzien van een geintegreerd tip-on systeem. Voor laden met metalen zijwanden is de Tandembox ladegeleider geschikt. Deze ladegeleider past op de Tandembox Antaro laden. De tandembox ladegeleider is voorzien van softclose sluiting en is leverbaar in de 30 en 65 kg uitvoering.

Blum laden op maat

Het is nu mogelijk om Blum laden op maat te bestellen. Zowel de Blum Tandembox Antaro als de Blum Legrabox is eenvoudig online te bestellen. Deze worden op de millimeter nauwkeurig voor u op maat gemaakt. U kunt bij de producten kiezen voor de gewenste hoogte, diepte en kleur. Vervolgens kiest u voor de binnenwekrse kastmaat. De lade zal vervolgens na ongeveer 5 werkdagen bij u worden afgeleverd. Kant en klaar, u hoeft alleen nog maar de ladegeleiders en het front te monteren. Maakt u liever de lade zelf? Kies dan voor een Blum zelfbouwpakket voor Tandembox laden of Legrabox laden. Deze zelfbouwsets worden compleet geleverd exclusief de bodem en achterwand. 

Blum klepbeslag

Voor opgaande kleppen heeft Blum een breed assortiment klepbeslag. Opgaande kleppen onderscheiden zich door de manier van opklappen. Veel uitvoeringen zijn voorzien van softclose sluiting. Tegenwoordig is het klepbeslag van Blum greeploos te openen door een druksnapper toe te voegen.