Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Lades

Lades

Lades

Bij Meubelbeslagonline vindt u een ruim assortiment zelfbouw lades en maatwerk lades van verschillende bekende A-merken. Met een lade haalt u de inhoud van een (keuken)kast met één handeling binnen handbereik. Ook producten achterin de kast worden zo niet vergeten. Zo leveren wij onder andere keukenlades van de merken Blum, Hettich en Grass. Een ander merk welke ladesystemen levert van uitstekende kwaliteit is Rejs. Een ladesysteem van Rejs wordt geleverd inclusief ladegeleiders, zijwanden en achterwandhouders, afdekkapjes en frontbevestigingen. Het merk is minder bekend maar is door zijn kwaliteit zeer geschikt voor het maken van een professionele keukenlade. Losse lades vindt u bij ons in verschillende lengtes en hoogtes. Kleuren die wij kunnen leveren zijn: wit, grijs en zwart. Zwarte lades zijn de nieuwste toevoeging aan ons lade-assortiment. De kleur zwart is namelijk een kleur die de afgelopen tijd erg populair is geworden in de wereld van meubelmakers en interieurbouwers. Zwart is stoer en tijdloos en goed te combineren met andere kleuren.

Laden op maat en zelfbouw laden

Ladesystemen zijn bij ons te onderscheiden in laden op maat en zelfbouw laden. Laden op maat kunt u via de productpagina met een configurator samenstellen. Zo kunt u het gewenste formaat, de geleiders, het draagvermogen de kleur en het soort frontbevestiging kiezen. Onze maatwerk lades zijn voornamelijk van het merk Blum. Laden op maat van Blum zijn compleet gemonteerd. Kies voor een populaire Blum Tandembox, een strakke Blum Legrabox of houten Blum TA’OR Box. Halverwege dit jaar zullen wij ons assortiment gaan uitbreiden met de Blum Merivobox. Naast Blum keukenlades op maat verkopen wij ook Grass Vionara maatwerk lades. De Grass Vionaro is door zijn strakke designvergelijkbaar met de Blum Legrabox.

Onze zelfbouw ladesets kunt u gebruiken wanneer u zelf een keukenlade wilt maken. Een zelfbouw ladesysteem bestaat in de meeste gevallen uit zijwanden, ladegeleiders en achterwandhouders. U hoeft alleen nog een achterwand en bodem toe te voegen om de keuken lade compleet te maken. Bij onze zelfbouwsets vindt u ook sifonuitsparingen. Zo maakt u de lade geschikt voor in de badkamer of onder de keukenkraan. Ook onze zelfbouw lade systemen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Ladesystemen

Met onze ladesystemen kunt u losse lades maken voor in uw keuken of meubelstuk. Kies voor een softclose ladesysteem of een push to open ladesysteem. Softclose lades zullen geruisloos sluiten. Push to open lades worden vaak gebruikt bij greeploze keukens en meubels. Een push to open ladesysteem is door één handdruk op het ladefront te openen. De lade zal een aantal millimeter naar buiten schieten waarna hij eenvoudig met de hand naar buiten getrokken kan worden.

Keukenlade

Lades zijn ideaal om voorraad in de keuken overzichtelijk op te bergen. Er worden in de keuken verschillende soorten losse lades gebruikt. Denk aan een schuiflade, binnenlade of besteklade. Een binnenlade wordt achter een kastdeur of kastfront van de lade eronder geplaatst. Keuken binnenlades kunnen met een binnenlade meenemer aan het front gekoppeld worden. Een meenemer zorgt ervoor dat een binnenlade mee naar buiten komt bij het openen van de lade eronder. De keuken binnenlade kan eenvoudig worden losgekoppeld zodat u ook met gemakt de inhoud van de onderste keukenlades kunt bereiken. Een besteklade op maat is ook eenvoudig te maken met onze configurator. Kies voor een smalle besteklade of maat of een brede lade om al uw bestek en keukengerei in op te bergen. Om de besteklade compleet te maken kunt u een bestekbak toevoegen.

Blum lades

Blum is een bekend A-merk als het aankomt op keukenonderdelen en wordt veel gebruikt door grote keukenmerken en keukenbouwers. De kans is dan ook groot dat u een onderdeel van Blum terugvindt in uw keuken. Blum biedt met zijn ruime assortiment keukenlades voor iedere wens een smaak een passende lade. Een Blum Legrabox kenmerkt zich door smalle, rechte zijwanden en strak design. Een Blum Tandembox heeft een traditioneler uiterlijk. Wanneer u kiest voor een Blum TA’OR box heeft u de keuze uit tien verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een Blum lade met eikenfineer patroon of een enkele kleur als wit of grijs. Blum lades worden in de keuken vaak gebruikt als besteklade of voorraadlade. Ook in garderobekasten en badkamermeubels worden Blum lades regelmatig toegepast. Wij leveren Blum lades op maat en Blum zelfbouwsets. Blum lades op maat zijn samen te stellen in onze configurator en worden compleet gemonteerd geleverd.