Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €5,99* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 500.000 tevreden klanten
Raambeslag / Kierstandhouders

KierstandhoudersBezig met laden...
Intersteel SKG kierstandhouder 480050 Curve naar binnendraaiend RVS
€48,39
prijs per stuk
Intersteel SKG kierstandhouder 480052 Curve naar buitendraaiend RVS
€62,19
prijs per stuk
Intersteel SKG kierstandhouder binnendraaiend Curve RVS gepolijst
€52,99
prijs per stuk
SecuMax raambegrenzer wit - flex - binnen- & buitendraaiend
€39,99
prijs per stuk

Kierstandhouders

Een kierstandhouder zorgt dat u uw raam op een kier kunt openen zonder dat deze verder open gedaan kan worden. Ideaal dus wanneer u uw woning wilt luchten wanneer u een dagje weg bent. Kierstandhouders worden behalve op ramen ook vaak op deuren gebruikt. Met een voordeur kierstandhouder kunt u uw deur op een kiertje zetten zodat u eerst kunt kijken of uw deurbezoek gewenst is. Een kierstandhouder wordt vaak aan een woning toegevoegd om de veiligheid te verhogen. Het is hiervoor belangrijk om te kijken of een kierstandhouder beschikt over een SKG keurmerk. Al onze deur en raam kierstandhouders zijn voorzien van dit keurmerk. In ons assortiment vindt u onder andere: kierstandhouder deur buitendraaiend, kierstandhouder deur binnendraaiend, kierstandhouder raam binnendraaiend en een kierstandhouder raam buitendraaiend. Al onze kierstandhouders zijn gemaakt van het materiaal RVS.

Kierstandhouder raam

Met een raam kierstandhouder kunt u uw raam met een gerust hart open laten staan wanneer u weg bent. Wanneer u wel thuis bent zet u met een kierstandhouder een raam in een handomdraai open en dicht. Het voordeel van een kierstandhouder is dat uw raam of deur niet van de buitenzijde geopend kan worden.

Kierstandhouder deur

Een kierstandhouder deur kan inbraak werend werken. U kunt met een kierstandhouder uw voordeur namelijk op een kier zetten voordat u hem helemaal opent. Zo kunt u zien wie er voor uw deur staat en of dit bezoek gewenst is. Ramen en deuren met een kierstandhouder kunnen moeilijk vanaf de buitenkant geforceerd worden. Wij leveren zowel kierstandhouders voor buitendraaiende deuren als kierstandhouders voor binnendraaiende deuren.

Deurketting

Een andere manier om uw deur deels te openen is met een deurketting. Een deurketting bestaat uit twee onderdelen die door middel van een ketting met elkaar verbonden zijn. Een deurketting kunnen wij leveren in diverse varianten. Zo is er altijd een exemplaar te vinden die bij de rest van uw inrichting past en goed te combineren is met uw deurbeslag of meubelbeslag. Ga bijvoorbeeld voor een messing deurketting of een verchroomd model.