Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Raambeslag / Kierstandhouders

KierstandhoudersBezig met laden...
Intersteel SKG kierstandhouder - RVS - binnendraaiend - Curve
€48,39
prijs per stuk
Intersteel SKG kierstandhouder - RVS - buitendraaiend - Curve
€62,19
prijs per stuk
Intersteel SKG kierstandhouder - RVS gepolijst - binnendraaiend - Curve
€52,99
prijs per stuk
SecuMax raambegrenzer - flex - binnen- & buitendraaiend - wit
€39,99
prijs per stuk

Kierstandhouders

Een kierstandhouder zorgt ervoor dat je jouw raam op een kier kunt openen zonder dat deze verder opengedaan kan worden van buitenaf. Ideaal dus wanneer je de woning wilt luchten als je een dagje weg bent. Kierstandhouders worden behalve op ramen ook vaak op deuren gebruikt. Met een voordeur kierstandhouder kunt je jouw deur bijvoorbeeld op een kiertje zetten, zodat je eerst kunt kijken of het deurbezoek gewenst is. Een kierstandhouder wordt vaak aan een woning toegevoegd om de veiligheid te verhogen. Het is hiervoor belangrijk om te kijken of een kierstandhouder beschikt over een SKG keurmerk. Al onze deur- en raamkierstandhouders zijn voorzien van dit keurmerk. In ons assortiment vind je onder andere: kierstandhouder deur buitendraaiend, kierstandhouder deur binnendraaiend, kierstandhouder raam binnendraaiend en een kierstandhouder raam buitendraaiend. Al onze kierstandhouders zijn gemaakt van het materiaal RVS om de kwaliteit en duurzaamheid nog eens te verhogen.

Kierstandhouder raam

Met een raam kierstandhouder kun je jouw raam met een gerust hart open laten staan als je weg bent. Wanneer je wel thuis bent zet je met een kierstandhouder een raam in een handomdraai open en dicht. Het voordeel van een kierstandhouder is dat jouw raam niet van de buitenzijde geopend kan worden. De raam kierstandhouders zijn verkrijgbaar van het merk Intersteel en kunnen eventueel worden uitgebreid met een SecuMax raambegrenzer.

Kierstandhouder deur en raam plaatsen

Een kierstandhouder deur kan inbraakwerend werken. Ramen en deuren met een kierstandhouder kunnen moeilijk vanaf de buitenkant geforceerd worden en schrikken indringers daarmee al flink af. Ook voor jouw raam en/of deur kun je een geschikte kierstandhouder plaatsen. Wij leveren namelijk zowel kierstandhouders voor buitendraaiende ramen en deuren als kierstandhouders voor binnendraaiende ramen en deuren.