Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten

Over Meubelbeslagonline

over ons

Méér dan meubelbeslag

-Voor de professionele meubelmaker die kwaliteit wil leveren.
-Voor de doe-het-zelver op zolder.
-Voor de huiseigenaar die het huis verbouwt.
-Voor de klusser met een boot of camper.

Professional of particulier, bij Meubelbeslagonline ben je aan het juiste adres voor de finishing touch.

One stop shopping

Dat is makkelijk… Bij Meubelbeslagonline hebben we álles wat je nodig hebt om je project helemaal af te maken: meubelbeslag, scharnieren, klepbeslag, ladegeleiders, kastinrichting, meubelgrepen, laden op maat, interieurbeslag, tuinbeslag en scheepsbeslag. Maar dat is niet alles: we bieden ook service, goede ideeën en onafhankelijk advies.

Praktijkervaring

Niels Ettema en Ferniand Vos zijn de gezichten achter onze webwinkel. Beide zijn eigenlijk gewoon praktijkmannen die toevallig in de verkoop van meubelbeslag zijn gerold. Vroeger werkten ze allebei als docent techniek/houtbewerking op het vmbo en in hun vrije tijd waren ze bezig met meubels maken. Tijdens dat proces ontdekten ze dat het soms lastig is om het juiste meubelbeslag te vinden. Vaak kun je het alleen in grote aantallen krijgen via groothandels. Dat bracht hun op het idee: waarom beginnen we zelf geen webwinkel? Ze kochten een partij van een faillissement op en begonnen vanuit hun schuurtjes met de online verkoop van meubelbeslag.

En dat bleek een groot succes. Het assortiment groeide snel en de bestellingen stroomden binnen. Al gauw werden de schuren te klein en merkten ze dat lesgeven en meubels maken steeds meer bijzaak werden. Begin 2017 namen ze ontslag als docenten en werden ze fulltime ondernemers. Nu leveren ze vanuit een ruim bedrijfspand alle denkbare meubel-en keukenonderdelen aan zowel bedrijven als particulieren. En het assortiment blijft groeien.

Meedenken en inspireren

Onze kracht ligt in de combinatie van een sterk assortiment en een hoog serviceniveau. Naast Niels en Ferniand zijn tegenwoordig ook Celine, Rob, Sander en Yorin makkelijk bereikbaar en vinden we het ontzettend leuk om met jou als professionele of particuliere klant mee te denken. Dat ontdekken ook steeds meer meubelmakers, keukenbouwers, keukenleveranciers en meubelzaken. Dus als je nog aanvullend beslag nodig hebt voor een geleverde keuken of kast, dan kun je dat bij Meubelbeslagonline altijd snel verkrijgen.

Kwaliteit en goede merken

Omdat Niels en Ferniand zelf uit de praktijk komen, kunnen ze je goed adviseren. Ze weten waar ze het over hebben en doen geen concessies aan kwaliteit. Zo is Meubelbeslagonline partner van Häfele, een grote naam in meubelbeslag, die een deel van onze showroom heeft ingericht. Andere merken die we leveren zijn Hettich, Blum, Salice, Kessebohmer, Grass en Italiana Ferramenta. Stuk voor stuk zijn dit kwalitatieve producten met garantie, die maatvast blijven en lang meegaan.

Kom langs en laat je inspireren

Vanuit ons magazijn in Veendam wordt jouw bestelling snel geleverd. Maar we begrijpen ook dat je misschien eerst inspiratie wilt opdoen voordat je een keuze maakt. Daarom kun je altijd langskomen in onze showroom of onze webshop bezoeken om ideeën op te doen en ons assortiment te bekijken. En als je niet zeker weet wat de beste oplossing is voor jouw project, neem dan gerust contact met ons op via de chat, e-mail of telefoon. We denken graag met je mee en doen suggesties waar je verder mee kunt.

Bij Meubelbeslagonline staan kwaliteit, service en advies centraal. We zijn er voor zowel professionals als particulieren en bieden een uitgebreid assortiment aan meubelbeslag en andere meubelonderdelen. We zijn merkneutraal, objectief en streven ernaar om jouw project helemaal af te maken met de juiste producten en inspirerende ideeën.