Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Kastinrichting / Inbouw-prullenbakken / Montage aan het front

Montage aan het frontBezig met laden...
Uitschuifbare prullenbak - 2 x 15L - zilver / grijs - kastbreedte 300 mm
€110,79
prijs per stuk
Uitschuifbare prullenbak - 20L + 10L - RVS - kastbreedte 300 mm
€361,09
prijs per stuk
Uitschuifbare prullenbak - 20L + 10L - RVS - kastbreedte 400 mm
€432,89
prijs per stuk
Te plaatsen voor Quooker systeem
Naber afvalemmer - COX 360 K - met deksel - softclose - lichtgrijs
€407,29
prijs per stuk
Uitschuifbare prullenbak - 30L - grijs - kastbreedte 500 mm
€147,09
prijs per stuk
Vuilniszak met trekband sluiting - 65 x 85 cm
€5,79
prijs per stuk
Inbouw prullenbak - 26L - kastbreedte 400 mm
€131,59
prijs per stuk
Inbouw prullenbak - 2x21L + 2x9L- kastbreedte 600 mm
€163,29
prijs per stuk
Inbouw prullenbak - 72L - kastbreedte 600 mm
€168,79
prijs per stuk

Inbouwprullenbakken met frontmontage

Inbouwprullenbakken voor in de keuken zijn ideaal om de afvalbakken uit het zicht te houden en ruimte te besparen. Je bouwt deze prullenbakken in in de keukenkastjes, zodat je enkel de keukenlade hoeft te openen om het afval weg te kunnen gooien. Deze uittrekbare inbouwprullenbakken zijn geschikt voor verschillende kastbreedtes; van 300 mm tot 500 mm. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo is de inbouwprullenbak met zwarte accenten en gemaakt van roestvrijstaal ontzettend populair voor in de keuken. Niet alleen oogt hij modern, maar hij is ook nog eens ontzettend duurzaam én gemakkelijk schoon te maken. Zoek je een inbouwafvalbak die perfect past bij jouw Quooker systeem? Dan zit je hier ook goed.

Inbouwprullenbakken met verschillende indelingen

We gaan er maar even vanuit dat we samen duurzaam bezig zijn. Er zijn daarom inbouwprullenbakken voor de keuken met verschillende indelingen te vinden, zodat jij gemakkelijk jouw afval kan scheiden. Zo kun je ervoor kiezen om een inbouwprullenbak met 3 gelijke vakken te bestellen, maar kun je hier tevens in variëren. Bijvoorbeeld door te gaan voor een uittrekbare prullenbak die één vak van 20 liter bevat en twee vakken van 10 liter. Zelfs als je graag vier gescheiden vakken wilt is dit mogelijk. Toch liever één grote prullenbak zonder vakindeling? Dan is de 30 liter inbouwprullenbak iets voor jou. Deze is geschikt voor keukenkastjes met een breedte van 500 mm.

Afvalzakken voor uittrekbare inbouwprullenbakken

Ken je dat? Heb je eindelijk een geschikte prullenbak gevonden, heb je geen passende afvalzakken in huis… Wij hebben daarom bij de meeste inbouwprullenbakken voor de keukenkastjes voorgestelde producten toegevoegd. Hier vind je de afvalzakken die je nodig hebt voor jouw uitgekozen afvalbak. Voeg deze met 1 druk op de knop toe aan jouw bestelling en maak na bevestiging van de inbouwprullenbak direct gebruik van de afvalemmer zonder verdere problemen.