Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Handgrepen / Kantgrepen

KantgrepenBezig met laden...
Kantgreep goudkleurig - 70 mm
€9,39
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Kantgreep goudkleurig
€5,99
prijs per stuk
Kantgreep 128 x 146 mm - zwart
€6,09 €9,09
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Kantgreep zwart
€6,49
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Kantgreep van aluminium hoogglans gepolijst - 40 x 42 mm
€8,19
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Kantgreep aluminium zilverkleurig geanodiseerd - 40 x 42 mm
€7,29
prijs per stuk
Kantgreep aluminium 70 mm - zilverkleurig geanodiseerd
€9,29
prijs per stuk
Kantgreep 32 x 52 mm - naturel
€8,79
prijs per stuk
Kantgreep 128 x 146 mm - naturel
€20,19
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Kantgreep van zink-aluminium - 32 mm
€3,69
prijs per stuk
Kantgreep RVS
€6,99
prijs per stuk
Kantgreep RVS - 28 mm - mat geborsteld
€5,99
prijs per stuk
Kantgreep RVS - 50 mm
€7,19
prijs per stuk
Kantgreep 192 x 212 mm - naturel
€12,29
prijs per stuk
Mal voor handgrepen
€29,99
prijs per stuk

Kantgrepen

Kantgrepen zien we vaak terug in de keuken, maar ook bij tv-meubels en kasten. Een kantgreep wordt ook wel meubelgreep of profielgreep genoemd. De kantgreep wordt meestal aan de bovenzijde van de kastdeur of lade bevestigd. Met name in moderne en strakke interieurs is het ontzettend mooi om kantgrepen te gebruiken. Zo creëer je namelijk een nette afwerking die we ook wel semi-greeploos noemen. Omdat de kantgrepen erg dun zijn kun je ze eenvoudig bovenaan de deuren en laden plaatsen en zijn ze bijna niet zichtbaar. Hiermee combineer je gemak en moderniteit.
 

Verschillende soorten kantgrepen

Je hebt het misschien al gezien, maar er zijn ontzettend veel verschillende soorten kantgrepen. Ook op onze webshop vind je een ruim assortiment. Een zwarte kantgreep is ontzettend populair voor moderne interieurs, maar ook de gouden kantgreep is erg geliefd voor een modernere en chique uitstraling. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een klassieke meubelgreep in zilverkleur. Alle kantgrepen zijn mooi te combineren met meubels van hout of ander materiaal. Zo zijn zwarte kantgrepen een stoere aanvulling op een houten meubel, maar ook op een klassiek wit meubel. Dit terwijl goud zowel moderne als klassieke meubels kan upgraden.
 

Afmetingen van de grepen

Een greep dient goed bij het meubel te passen. Denk daarom altijd eerst na over de breedte van de lade of de kastdeur waaraan de kantgreep gemonteerd wordt. Heb je een bredere lade of deur? Kies dan ook een bredere kantgreep uit, zodat je een mooie eenheid creëert. Enkele meubelgrepen zijn in meerdere maten verkrijgbaar. Bekijk dus vooraf welke afmetingen het beste met het meubel matchen voor de netste afwerking.
 

Meer handgrepen

Is de nette afwerking wel waar je naar op zoek bent, maar zijn de kantgrepen niet jouw ding? Dan kun je overwegen om voor een andere handgreep te gaan met een semi-greeploos uiterlijk. Bijvoorbeeld één van onze komgrepen. Ook de greeplijsten zijn interessant om eens naar te kijken als je laden wilt voorzien van een strakke afwerking. Voor alle mogelijkheden verwijzen we je graag naar ons online assortiment handgrepen.