Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Verbindingsbeslag / Werkbladverbinders

WerkbladverbindersBezig met laden...
Werkbladverbinder XL - 165 mm
€6,49
prijs per stuk
Bladverbinder 100 mm
€2,19
prijs per stuk
Bladverbinder 65 mm
€1,39
prijs per stuk
Werkbladverbinder - 150 mm
€2,79
prijs per stuk

Werkbladverbinders

De werkbladverbinders, ook wel bladverbinders genoemd, zijn uitermate geschikt om twee houten bladen aan elkaar te verbinden. Hierbij kun je denken aan twee houten tafelbladen waar je graag één geheel van zou willen maken of aan houten keukenbladen die je met elkaar wilt verbinden. Het sterke staal waarvan de werkbladverbinders zijn gemaakt klaren deze klus als geen ander, ook voor de zwaardere (werk)bladen. Houd er wel rekening mee dat je de juiste werkbladverbinder bestelt. Hoe zwaarder en groter de houten bladen, des te zwaarder dient ook de uitvoering van de werkbladverbinder te zijn om een stevige constructie te bouwen die lang standhoudt. Voor de echt zware klussen raden we daarom de werkbladverbinder XL aan. Dit is de grootste werkbladverbinder uit het assortiment in tevens de zwaarste uitvoering. Voor minder grote en/of zware constructies volstaat een bladverbinder 65 mm, 100 mm of 150 mm. Bij twijfel over de juiste werkbladverbinder voor de constructie die jij voor ogen hebt mag je onze experts altijd om advies vragen. Zij denken graag met jou mee.
 

Hout verbinden zonder schroeven

De werkbladverbinder bieden de mogelijkheden om twee houten bladen aan elkaar te verbinden, zonder schroeven. Om de werkbladverbinder te plaatsen frees je de mal van de verbinder in het blad, om hier vervolgens de werkbladverbinder in te plaatsen. Door de werbladverbinder strak aan te draaien zullen de twee beugels aan beide uiteinden van de verbinder naar elkaar toe getrokken worden en de bladen stevig tegen elkaar aandrukken. Je hebt verder dus geen extra montagemateriaal nodig. Wel is een forstnerboor aan te raden om de mal in te kunnen frezen. Natuurlijk kun je ook voor lijmen en kitten kiezen als je hout wilt verbinden zonder schroeven. 


Hout verbinden: meubels

Voor tafels, werkbanken en houten keukenbladen zit je helemaal goed met de werkbladverbinders. Ben je echter op zoek naar het juiste verbindingsbeslag om houten onderdelen van meubels aan elkaar te verbinden? Denk dan ook eens aan de stoelhoeken (niet alleen voor stoelen geschikt), kastverbinders en vele andere diverse verbinders. In het assortiment verbindingsbeslag vind je alle onderdelen en verbinders die jij nodig kunt hebben om meubels en andere constructies in elkaar te zetten.