Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Handgrepen / Zwarte handgrepen

Zwarte handgrepen

Tegenwoordig zijn zwarte handgrepen erg in trek omdat ze tijdloos zijn. Deze zijn perfect te combineren met een stoerdere industriële look, of juist een moderne en strakkere stijl. Het toevoegen van zwarte handgrepen en knoppen is een makkelijke manier om de uitstraling van meubels compleet te veranderen. Voeg als deurbeslag zwarte deurgrepen toe om voor eenheid in het interieur te zorgen.
Bezig met laden...
Leverbaar in meerdere maten
Handgreep van RVS - zwart
€10,19
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Handgreep - RVS - zwart - rond
€7,99
prijs per stuk
Zwarte T-knop
€9,89
prijs per stuk
Meubelknop zwart mat - 17 mm
€6,49
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Meubelknop zwart geanodiseerd - 12 x 25 mm
€9,99
prijs per stuk
Greeplijst zwart L-profiel - aluminium (2,5 of 5 meter)
€138,49
prijs per stuk
Greeplijst L-profiel aluminium - zwart - 2,5 meter
€68,99
prijs per stuk
Meubelknop aluminium - zwart
€4,49
prijs per stuk
Meubelknop T-greep aluminium - zwart
€9,19
prijs per stuk
Meubelgreep mat zwart - L-vormig
€11,39
prijs per stuk
Meubelknop zwart - 16 mm
€8,69
prijs per stuk
Meubelknop mat zwart - 18 mm - gestructureerd oppervlak
€5,69
prijs per stuk
Zwarte veter meubelknop
€11,09
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Meubelgreep zwart - hol
€1,39
prijs per stuk
Meubelknop bol - rond - 29 mm - zwart
€6,49
prijs per stuk
Meubelknop vlak - rond - 32 mm - zwart
€6,59
prijs per stuk
Meubelknop mat zwart - 25 mm
€5,99
prijs per stuk
Meubelknop RVS zwart mat - 20 x 30 mm
€9,89
prijs per stuk
Meubelknop mat zwart RVS - 20 x 30 mm
€6,99
prijs per stuk
Kastknop zwart mat - aluminium - 35 mm
€8,99
prijs per stuk
Mal voor handgrepen
€29,99
prijs per stuk

Zwarte handgrepen in het interieur

Zwarte handgrepen en kastknoppen zijn tijdloos en passen in elk interieur. Strakke, rechte handgrepen passen perfect in een industriële of moderne inrichting. Zwarte handgrepen worden tegenwoordig vaak gebruikt om een oude keuken te pimpen. Zwarte keukenhandgrepen zorgen voor een compleet andere look dan de traditionele zilveren grepen. Smalle, zwarte handgrepen kunnen worden gebruikt voor een Scandinavische look. Combineer een zwarte handgreep met een kastdeur of front van licht hout, voor een opvallend en speels contrast. Breed, smal, fijn, robuust en stoer, voor elk interieur is er een passende zwarte greep.

Zwarte keukengrepen van allerlei materialen

Wij leveren zwarte meubelgrepen en deurknoppen gemaakt van veel verschillende materialen. Onze handgrepen zijn van roestvrij staal (RVS), aluminium, zink, zamak, staal en/of leer. Voor alle toepassingen in en om het huis bieden wij een zwarte handvat van geschikt materiaal. De grepen zijn mat zwart, geëpoxeerd, vierkant of rond afgewerkt. Ideaal voor kastjes en lades, bijvoorbeeld in jouw keuken.

Zwarte handgrepen voor alle toepassingen

Voor elke situatie bieden wij een zwarte handgreep. Greeplijsten worden met name gebruikt voor een semi greeploze, strakke keuken. Er is keuze tussen greeplijsten met L-profiel en C-profiel. Zwarte meubelknoppen zien we vaak terug op lades of deuren van een kast. Een schuifdeurgreep zorgt ervoor dat een deur gemakkelijk open en dicht kan worden geschoven. Andere opties die wij bieden zijn de standaard meubelgreep, beugelgreep, T-knoppen en L-vormige grepen.

Kies het juiste formaat zwarte handgreep

Om de nieuwe zwarte handgrepen snel en moeiteloos op jouw kast te monteren, is de juiste afmeting zeer belangrijk. Naast de breedte, lengte en hoogte is ook de gatafstand van groot belang. Dit is de afstand tussen de twee boorgaten. Een boorafstand van 128mm is één van de meest voorkomende en populaire maten voor keukenhandgrepen. Controleer deze afmeting altijd voor het kopen van een nieuwe greep. Onze zwarte keuken greepjes zijn leverbaar in verschillende lengtes en boormaten. Greeplijsten leveren wij in 2,5 en 5 meter. De gewenste lengte kan tijdens het bestellen worden geselecteerd. Boormaten staan bij de productspecificaties aangegeven.