Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 550.000 tevreden klanten
Kastinrichting / Basic kastinrichting

Basic kastinrichtingBezig met laden...
Leverbaar in meerdere maten
Apothekerskast 1220-1520 mm - donkergrijs - 4 mandjes
€269,99
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Apothekerskast 1520-1850 mm - donkergrijs - 5 mandjes
€289,99
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Apothekerskast 1960-2250 mm - donkergrijs - 6 mandjes
€299,99
prijs per stuk

Basic kastinrichting

Het voordelig en efficiënt inrichten van de (keuken)kasten is nog niet zo gemakkelijk. Daarom helpen we je hier graag een handje bij middels deze aparte pagina. Hier vind je alleen maar prijstechnische aanraders om de kastinrichting een stuk efficiënter te maken en het gebruiksgemak te verhogen. Zo is in vele keukens een apothekerskast een absolute uitkomst. Niet alleen is deze beschikbaar in verschillende maten, maar ook kun je vaak zelf bepalen hoeveel rekken je in deze kast wilt plaatsen. Hierdoor kunnen ook hogere producten gemakkelijk worden opgeborgen in de apothekerskast. Naast apothekerskasten zijn hoekkastsystemen ook erg ideaal. Met een hoekkastsysteem wordt de complete ruimte van een hoekkast benut. Ook producten die achterin de hoekkast staan worden 

Hoe richt je keukenkastjes in?

Een vraag die bij heel veel mensen speelt. Je bent dus zeker niet de enige die rondloopt met dit vraagstuk! Een efficiënte kastinrichting met een beperkt budget creëren vraagt wel om de juiste producten. De hierboven genoemde apothekerskast is hier zeker één van, aangezien je dan met slechts 1 product de hele inrichting van de kast kunt realiseren.

Kastinrichting op maat

Nu begrijpen we dat de artikelen op deze pagina niet voor iedereen geschikt zijn. Zit jij in dit pakket? Dan kun je meer inspiratie opdoen bij al onze kastinrichting. De antislipmatten zijn bijvoorbeeld erg populair. Dit relatief simpele product zorgt voor een groot dagelijks plezier. Dit geldt ook voor de bestekbakken en de inbouw-prullenbakken. Ontdek zelf hoe jij dagelijks efficiënter te werk kunt gaan door nieuwe kastinrichting aan te schaffen.